סיטי כליות- משמעות

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• סיטי כליות- משמעות
    ארז
    24/05/2010

שלום רב לרופאי הפורום.
    עברתי אתמול בדיקת סי טי ואין לי עם מי להתייעץ כי האורולוג שלי בפאריס. אני בחור בן 25 בריא בדרך כלל- רציתי לדעת רק האם הממצאים הללו מסבירים כאבים עמומים וחזקים לסירוגין באיזור הגב התחתון והצד, מפשעות ואפילו אשכים לעיתים, כאשר עברו כבר לפחות חודשיים מאז שהחלו ללא הטבה כלשהי.

לסיכום:
    הידרונפרוזיס קלה בכליה הימנית ואורטר מעט מורחב אך אין לראות אבן חוסמת ייתכן ומדובר
    במצב לאחר פליטת אבן.
    אין ממצא אחר בבטן ובאגן.

אודה מראש לתגובתכם,
    שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיטי כליות- משמעות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 52*

ארז
    24/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אורי גור
    24/05/2010

יכול להסביר את הכאבים
    לא ציינת איזה CT בוצע
    פנה עם הצילומים לאורולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה

ארז
    24/05/2010

הסי טי שבוצע- בטן ואגן (עוויות כלייה)
    במידה וישנה חסימה שכזו ללא אף ממצא פיזי, האם אפשר לטפל? כיצד? מצטער על הכתיבה החוזרת, לא יהיה לי עם מי להתייעץ עד השבוע הבא ובכל מקרה אעשה זאת, רק מתוך עניין ורצון להשכיל מבחינה כללית- מה עושים במקרה הזה? רוצה לציין שלא יצאה לי אף אבן, אני בטוח שהייתי מרגיש בכך...
    תודה רבה על התגובה המהירה ועל זמנכם היקר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללא חומר ניגוד- אם זה חשוב

ארז
    24/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו