מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיטי כליות- משמעותארז24/05/2010
שלום רב לרופאי הפורום.
עברתי אתמול בדיקת סי טי ואין לי עם מי להתייעץ כי האורולוג שלי בפאריס. אני בחור בן 25 בריא בדרך כלל- רציתי לדעת רק האם הממצאים הללו מסבירים כאבים עמומים וחזקים לסירוגין באיזור הגב התחתון והצד, מפשעות ואפילו אשכים לעיתים, כאשר עברו כבר לפחות חודשיים מאז שהחלו ללא הטבה כלשהי.
לסיכום:
הידרונפרוזיס קלה בכליה הימנית ואורטר מעט מורחב אך אין לראות אבן חוסמת ייתכן ומדובר
במצב לאחר פליטת אבן.
אין ממצא אחר בבטן ובאגן.
אודה מראש לתגובתכם,
שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 52*
ארז24/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אורי גור24/05/2010יכול להסביר את הכאבים
לא ציינת איזה CT בוצע
פנה עם הצילומים לאורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה
ארז24/05/2010הסי טי שבוצע- בטן ואגן (עוויות כלייה)
במידה וישנה חסימה שכזו ללא אף ממצא פיזי, האם אפשר לטפל? כיצד? מצטער על הכתיבה החוזרת, לא יהיה לי עם מי להתייעץ עד השבוע הבא ובכל מקרה אעשה זאת, רק מתוך עניין ורצון להשכיל מבחינה כללית- מה עושים במקרה הזה? רוצה לציין שלא יצאה לי אף אבן, אני בטוח שהייתי מרגיש בכך...
תודה רבה על התגובה המהירה ועל זמנכם היקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא חומר ניגוד- אם זה חשוב
ארז24/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)