טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 16 והזה שלי עקום כלפי מטה, ואני בטוח שזה לא תמיד היה ככה.
קראתי לזה והבנתי שזה יכול להגרם מצלקת, ואני זוכר לפני איזה שנתיים שקיבלתי שפשוף מהג'ינס באזור הפין הקדמי העליון. יכול להיות שזה גרם לצלקת?
לאחרונה קרה לי אותו הדבר עם הג'ינס, אבל הפעם הבנתי למה זה קורה וזה לא יקרה שוב. אבל עכשיו יש לי 2 פצעים, איך אני מונע מהם להפוך גם לצלקת ולהחמיר את המצב, אם בכלל?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא סביר שפצע שפשוף הביא להיווצרות עקמת יותר סביר שהדבר קשור במבנה הפין (מולד), והבחנת בזה רק בשנים האחרונות כשאיבר המין התפתח וגם אתה יותר מודע לזקפות. אם יש עקמת משמעותית- מציע לפנות לאורולוג העוסק בתחום ולשקול תיקון ניתוחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד