מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבקשהדוד29/10/2007
שלום רב
מזה כ- 4 חודשים אני סובל מכאבים באשך שמאל
לאחר יום עמוס של הרמת משאות התחלתי להרגיש כאבים באשך
ביצעתי US אשכים שיצא תקין (למעט שני מוקדים אקוגנים זעירים- מתאים למיקרולתיאזיס)
ביצעתי בדיקת שתן - תקין
הופנתי לאורולוג שאיבחן מתיחת גיד (בירך)- טופלתי בוולטרן - ללא שיפור ניכר
פניתי לאורטופד שאיבחן מתיחת גידים אדוקטורים טופלתי באתופן - היה שיפור מה, אבל הכאב חזר
יש לציין שהכאב לעיתים נודד לאשך ימין, או לחיבור שבין הירכיים לאגן
ביצעתי US לגידים שגם יצא תקין
פניתי לפיסיוטרפיה - שם נאמר לי שככל הנראה הכאב הוא מהגב התחתון (אני לא מרגיש בכאב שם)
כעת אני מרגיש עדיין כאבים בחיבור של הירך לאגן ולעיתים מעין דקירות באשכים או יותר נכון בשק האשכים
אני ממש מתוסכל כבר, כמו כן ביצעתי צילום של עמוד שידרה מותני שיצא תקין
לעיתים מריחת וולטרן באיזור - מקלה על הכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
ד''ר נחום זילבר30/10/2007יתכן, ויש לך בקע באיזור - פנה לכירורג
אולם, עפ"י התרופות המקילות על כאביך מדובר כפי הנראה בבעיה אורטופדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה
דוד30/10/2007דר' נכבד!
ראשית אני מודה לך מאוד על תשובתך המהירה!
שכחתי לציין שביצעתי כבר US מפשעה ונשללה אפשרות של בקע
האם לדעתך הבעיה הינה אורטופדית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוד
ד''ר נחום זילבר30/10/2007כן, הבעיה קרוב לודאי הנה אורטופדית. עדיין חושב כי אתה זקוק לבדיקת כירורג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)