טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום.. זה כבר פעם שלישית שזה קורה לי.. קמתי בבוקר ובחנתי בכתמים של דם בתחתון :/ שלושת הפעמים היו בזמן שישנתי
פעם שעברה זה קרה לפני 3 שבועות ולפני כן לפני 3 חודשים, בפעם הראשונה אני חושב שזה היה מזרע שנפלט כי חלמתי חלום אירוטי והרגשתי שיצא זרע ובחנתי גם בדם.. בפעמיים האחרונות אני חושב שזה בגלל שהיה לי פיפי בזמן שינה ןשלחצתי על איבר המין יעני בשכיבה כי יש לי פיפי והוא בזקפה... (אין כוח לקום) ואולי בגלל הלחיצה עליו יוצא דם אני לא יודע :\
אני ממש לחות זה מהווה משהו מסוכן?? דרך אגב יש לי וריקוצלה שעוד לא עברה ניתוח יש קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הייתי אצל האורולוג.. אין ממה לחשוש כנראה.. יש לי על שק האשכים מין מלא נקודות כאלה סגולות ואם מגרדים כזה יוצא הרבה דם מהנקודה. הוא אמר תוך כדי שישנת התקלף אחד הנימים ויצא דם. ואין ממה לחשוש..
אתה מצדיק אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד