פליטת דם מאיבר המין בזמן השינה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• פליטת דם מאיבר המין בזמן השינה
    נאור
    30/10/2007

שלום.. זה כבר פעם שלישית שזה קורה לי.. קמתי בבוקר ובחנתי בכתמים של דם בתחתון :/
    שלושת הפעמים היו בזמן שישנתי

פעם שעברה זה קרה לפני 3 שבועות ולפני כן לפני 3 חודשים, בפעם הראשונה אני חושב שזה היה מזרע שנפלט כי חלמתי חלום אירוטי והרגשתי שיצא זרע ובחנתי גם בדם..
    בפעמיים האחרונות אני חושב שזה בגלל שהיה לי פיפי בזמן שינה ןשלחצתי על איבר המין יעני בשכיבה כי יש לי פיפי והוא בזקפה... (אין כוח לקום) ואולי בגלל הלחיצה עליו יוצא דם אני לא יודע :\

אני ממש לחות זה מהווה משהו מסוכן??
    דרך אגב יש לי וריקוצלה שעוד לא עברה ניתוח יש קשר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם בזרע

ד''ר נחום זילבר
    30/10/2007

אם זו פעם שלישית שיש דם בזרע עליך לבצע בדיקות אורולוגיות כולל: בדיקת U.S., טראנסרקטאלית. אם מקור הדם הוא אחר האורולוג יחליט מה עליך לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

נאור
    31/10/2007

הייתי אצל האורולוג.. אין ממה לחשוש כנראה..
    יש לי על שק האשכים מין מלא נקודות כאלה סגולות ואם מגרדים כזה יוצא הרבה דם מהנקודה.
    הוא אמר תוך כדי שישנת התקלף אחד הנימים ויצא דם. ואין ממה לחשוש..

אתה מצדיק אותו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נאור

ד''ר נחום זילבר
    01/11/2007

כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו