מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערמונית מוגדלתיוד30/10/2007
שלום, אני בן 46 ולפני כחודש (כשעה אחרי קיום יחסי מין) התחלתי לרוץ לשרותים להטיל שתן כל 10 דקות. הטלת השתן התכופה לוותה בצריבה, צמרמורות וחום גבוה. בבדיקת שתן התגלה חיידק אי קולי. קיבלתי אופלודקס לשבוע ואחרי כיומיים חל שיפור. בתום שבוע האנטיביוטיקה, קיימתי יחסי מין וממש למחרת בבוקר שבו הסימפטומים שהיו, רק ללא חום. קיבלתי זינט לשבוע ותוך יום חל שיפור. אחרי כיומיים, תוך כדי האנטיביוטיקה, שוב קיימתי יחסים ושוב שבו הסימפטומים, ללא חום וללא צריבה.
בסיום האנטיביוטיקה השניה לא נמצא חיידק בשתן (הפעם כבר נזהרתי שלא לקיים יחסים). באולטראסאונד נמצאה ערמונית מוגדלת בנפח 37 סמ"ק. בבדיקת PSA יצא ערך 7.4.
כיום עדיין יש לי תכיפות של אחת לשעה, אני לא קם בלילות ועד התור לאורולוג אני לא פולט זרע. יש לי חשד שהחיידק נמצא בזרע ולא מושמד מהאנטיביוטיקה, ובזמן פליטת הזרע הוא נכנס למערכת השתן ויוצר זיהום, האנטיביוטיקה מעלימה אותו וחוזר חלילה.
האם זה אפשרי?
האם יש לך הערכה ממה אני סובל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערמונית מוגדלת
ד''ר נחום זילבר30/10/2007א. מדובר בדלקת שכוללת את כל מערכת דרכי השתן התחתונות.
ב. לא כל אנטיביוטיקה יכולה לחדור לערמונית ולשלפוחיות הזרע.
ג. עדיף בתקופה כזו של דלקת מתמשכת וכל מגע מיני גורם להתפרצות מחדש להמנע מסקס
ד. קרוב לודאי שה PSA ירד עם ירידת הדלקת והנפיחות בערמונית
ה. אורולוג טוב יעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יוד02/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוסטטה מוגדלת
מיכל01/11/2007האם חייבים לעשות אולטרהסאונד לפני ניתוח פרוסטטה מוגדלת. ןהאם חייבים באותו מקרה לעשות ביופסיה לפני הניתןח פרוסטטה. במקרה הנל מדובר באדם בן 80 מתפקד מינית ןהאם חייבים ניתוח עם פתיחת בטן. ומבחינת כדורי האם יש כדורים יותר חזקים מאומניק 0,4 בקר וערב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
ד''ר נחום זילבר01/11/2007אין קשר בין US לפרוסטטה מוגדלת. מבצעים ביופסיה אך ורק כשיש לכך הצדקה רפואית. אין קשר בין הגישה הניתוחית לבין הגיל של המנותח. אומניק הנה תרופה טובה לבעיות בהטלת השתן הנגרמות בשל ערמונית מוגדלת הניטלת פעם אחת ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)