ערמונית מוגדלת

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• ערמונית מוגדלת
    יוד
    30/10/2007

שלום, אני בן 46 ולפני כחודש (כשעה אחרי קיום יחסי מין) התחלתי לרוץ לשרותים להטיל שתן כל 10 דקות. הטלת השתן התכופה לוותה בצריבה, צמרמורות וחום גבוה. בבדיקת שתן התגלה חיידק אי קולי. קיבלתי אופלודקס לשבוע ואחרי כיומיים חל שיפור. בתום שבוע האנטיביוטיקה, קיימתי יחסי מין וממש למחרת בבוקר שבו הסימפטומים שהיו, רק ללא חום. קיבלתי זינט לשבוע ותוך יום חל שיפור. אחרי כיומיים, תוך כדי האנטיביוטיקה, שוב קיימתי יחסים ושוב שבו הסימפטומים, ללא חום וללא צריבה.
    בסיום האנטיביוטיקה השניה לא נמצא חיידק בשתן (הפעם כבר נזהרתי שלא לקיים יחסים). באולטראסאונד נמצאה ערמונית מוגדלת בנפח 37 סמ"ק. בבדיקת PSA יצא ערך 7.4.
    כיום עדיין יש לי תכיפות של אחת לשעה, אני לא קם בלילות ועד התור לאורולוג אני לא פולט זרע. יש לי חשד שהחיידק נמצא בזרע ולא מושמד מהאנטיביוטיקה, ובזמן פליטת הזרע הוא נכנס למערכת השתן ויוצר זיהום, האנטיביוטיקה מעלימה אותו וחוזר חלילה.
    האם זה אפשרי?
    האם יש לך הערכה ממה אני סובל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערמונית מוגדלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערמונית מוגדלת

ד''ר נחום זילבר
    30/10/2007

א. מדובר בדלקת שכוללת את כל מערכת דרכי השתן התחתונות.
    ב. לא כל אנטיביוטיקה יכולה לחדור לערמונית ולשלפוחיות הזרע.
    ג. עדיף בתקופה כזו של דלקת מתמשכת וכל מגע מיני גורם להתפרצות מחדש להמנע מסקס
    ד. קרוב לודאי שה PSA ירד עם ירידת הדלקת והנפיחות בערמונית
    ה. אורולוג טוב יעזור לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

יוד
    02/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוסטטה מוגדלת

מיכל
    01/11/2007

האם חייבים לעשות אולטרהסאונד לפני ניתוח פרוסטטה מוגדלת. ןהאם חייבים באותו מקרה לעשות ביופסיה לפני הניתןח פרוסטטה. במקרה הנל מדובר באדם בן 80 מתפקד מינית ןהאם חייבים ניתוח עם פתיחת בטן. ומבחינת כדורי האם יש כדורים יותר חזקים מאומניק 0,4 בקר וערב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל

ד''ר נחום זילבר
    01/11/2007

אין קשר בין US לפרוסטטה מוגדלת. מבצעים ביופסיה אך ורק כשיש לכך הצדקה רפואית. אין קשר בין הגישה הניתוחית לבין הגיל של המנותח. אומניק הנה תרופה טובה לבעיות בהטלת השתן הנגרמות בשל ערמונית מוגדלת הניטלת פעם אחת ביום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו