מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקפה - רק אם אני מסיט אותו ימינהזיו05/06/2010
שלום.
אני בן 25. התחלתי לקיים יחסי מין בגיל 21.
לעיתים קרובות אני לא מגיע לזקפה, וכרגע אני עם בת זוג ולא הצלחנו להגיע למצב של חדירה אפילו פעם אחת.
(הבעיה היתה לי ברמה זו או אחרת עם שתי בנות הזוג האחרות שהיו לי)
איבר המין שלי מתעקל כלפי מטה, והוא גם עומד "כלפי מטה" - אם אני מכווץ את רצפת האגן כדי לחזק את הזקפה אז הוא ממש ננעל כלפי מטה בחוזקה.
לכן, כדי לקיים יחסי מין אני לרב "משחרר לרגע", לוקח את האיבר עם היד ומכוון אותו פנימה. זה קצת כואב לפעמים, אבל לפעמים אני מצליח לקיים יחסי מין בצורה זו.
בכל מקרה, החלטתי לאחרונה לחקור את זה לעומק. הגעתי לזקפה בעזרת פורנוגרפיה ואז עליתי למיטה ועשיתי "סימולציה" של מה שאני עושה כשבת הזוג שם וראיתי מתי אני מאבד את הזקפה - זה קורה כשאני מסתובב על הבטן.
בדיקה קצת יותר מדויקת גילתה שאני ממש יכול לשלוט בזקפה ע"י הזזת האיבר ימינה או שמאלה - מזיז ימינה והזקפה מתחזקת מאד - מזיז שמאלה והיא מתחילה להיעלם ולבסוף נעלמת. אם אני לא מסיט אותו עם היד אין לו כל נטיה לאף צד.
אציין בנוסף שכילד אוננתי מגיל צעיר (11) ולא ידעתי מה לעשות, אז הייתי פשוט מוחץ את האיבר (בלי להגיע לזקפה) עד שהייתי גומר. אפילו בגיל הגן הייתי שוכב על הבטן ומוחץ בצורה הזו וזה היה נעים (אז כמובן עוד לא שפכתי). אני מפחד שאולי עשיתי לעצמי נזק בצורה זו. כשהייתי אצל רופא מין בגיל 21 כדי לשאול אותו לגבי הצורה המוזרה הוא אמר שהשבירה שיש לי כלפי מטה היא מולדת והוא יכול את זה לתקן בניתוח (אני לא זוכר אם הוא אמר שזה 40 אחוז או 40 מעלות, אבל 40 משהו), אבל שלדעתו זו רק בעיה אסתטית ולא צריך להפריע לי לתפקד. מצד שני, אני חושב שבתמונה ששלחתי לו הוא לא יכול היה לראות שהאיבר ממש "נעול" כלפי מטה בנוסף לשבירה ולא נותן שיזיזו אותו.
אשמח לשמוע נסיון אבחנה של התופעות (נעילה כלפי מטה וזקפה שמתחזקת כשהאיבר מוסט ימינה ונחלשת בהסטה שמאלה) והאם יש מה לעשות בנושא.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיו
ד''ר אורי גור07/06/2010אם ישנה עקמת - אכן הפתרון הוא בתיקון ניתוחי.
שינוי בעוצמת הזקפה במצבים /כיוונים שונים- אינה מוכרת
לא סביר שגרמת נזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)