מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבקשה .כיפה רופפת. ערמוניתשלמה (בדוי)09/06/2010
לפני יומייים עשיתי עבודה יד לא בדרך נכונה במקום למעלה למלטה עשיתי מצד לצד צמוד לגוף
היה כתוב באתר אחד.(קראו לזה גוזו מוזו משהו)
זה גרם לכמה דברים אחד לכאבים שנוגעים בעיקר בחור ובצד נקודה אדומה אבל מה שהכי מפריע לי
הערמונית(כיפה) נהיתה לי פתאום גמישה יותר מידי מסתובבת אפילו לכיוון הנגדי גם האיבר עצמו נהיה גמיש אבל פחות מהכיפה. (אני לא מעשן או משהו)
זה משהו שעובר? וזה יתקשה ויתרפא חזרה או שאכלתי אותה?
תודה רבה על התשובה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שנשבר לי?
שלמה (בדוי)09/06/2010בהמשך לשאלה הקודמת
יכול להיות שנשבר לי? לי הפין מאוננות הלא רגילה?
קראתי פה משהו דומה וכתוב שגם צריך לעשות ניתוח?
ותוך יומיים ועבר יומיים
לא פעם ראשונה שהשתמשתי בשיטה ההיא של ימינה שמאלה דרך בגדים
רק הפעם קרה משהו רציני שבנתיים ולא עובר בנתיים?
שוב תודה לעונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלמה
ד''ר אורי גור14/06/2010לא ברור מה עשית ומה קרה.
ניתן לפצוע את הגופים (ואף לגרום שבר של הפין) - באוננות
נכון שרצוי לנתח מוקדם ככל האפשר - רצוי בטווח של ימים לאחר הארוע
אם אתה בספק -פנה לבדיקה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)