טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי! הייתי מטופל בעבר על ידי פרופסיה עם החומר הפעיל FINASTRIDE נגד נשירת שיער. לאחר שנה וחצי של שימוש הבחנתי בתופעות לוואי והפסקתי את הטיפול. כיום 3 שנים לאחר מכן... עדיין לא עברו התופעות לוואי, אם כי ישנה הקלה. במצב זיקפה ניתן לראות באיבר המין ממש התנוונות בחלקו התחתון של הפין, שכנראה נובעת מהירידה בריכוז הDHT בגוף. מאז שהפסקתי את השימוש אני רואה שהגוף בונה מחדש את הרקמה ואת כלי הדם באזור, אך לצערי בקצב איטי מידי. בנוסף לאיטים אני חש הרגשות בעלות אופי פעימתי מאזור הערמונית. הייתי מעוניין לדעת האם יש טיפול לבעיות ניוון כאלו, האם יש טיפול לבעיות פיברוזיס באיבר המין והאם למיטב ידיעתך יכול להיות קשר בין הניוון באיבר מין לחוסר חשק מיני או שבהכרח מעורבת גם הערמונית בבעיה?? תודה מראש על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד