מדוע האורולוגיים שמרניים?

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• מדוע האורולוגיים שמרניים?
    שרה
    01/11/2007

האם הרופא הנכבד יכול לענות על שאלתי בנוגע לשמרנות של האורולוגיים?
    מדוע בארצות הברית ובאירופה קיימים מיגון גדול של טיפולים והרופאים חושפים את החולים ליתרונות ולחסרונות של כל שיטת טיפול.
    מדוע כאן בארץ הרופאים שוללים כל טיפול חדש שאינו ניתוח? האם מסיבה שכל האורולוגיים הם מנתח אורולוג ולא אורולוג פשוט?
    מדוע בדפי זהב אין סקציה לאורולוג, אבל יש סקציה למנתח אורולוג?????
    האם הכל שיקולים כלכליים לכיס הרופא?
    תקן אותי במידה ואני טועה, אבל אני כלל לא טועה דוקטור!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יבגני

ד''ר נחום זילבר
    01/11/2007

איני יודע מהי כוונתך בשמרנות של רופאים. האורולוגים בארץ פעילים מאד מבחינת פיתוח שיטות טיפול. מישראל יצאו לעולם טיפולים בכדורים מיוחדים להפרעות במתן שתן בערמונית מוגדלת (דיבנלין לפני 30 שנה). בישראל פיתחו את טיפולי ההיפרטרמיה שמיוצאים לכל העולם. לשאלותיך: לכל רופא יש את גישתו כשהוא מוסר על טיפול ניתוחי או תרופתי וכו'. הוא יספר על היתרונות והחסרונות של הטיפול הממולץ כמו כל רופא אחר בעולם. האורולוגים מבצעים טיפולים חדשניים רבים גם אם הם לא ניתוחיים. לכן, אינך צודק בשאלתך. כל אורולוג הוא כירורג אורולוג /מנתח אורולוג. אין כל אפשרות אחרת. אי אפשר להיות אורולוג מבלי להיות מנתח. לכן, כך גם יופיעו בדפי זהב ובמקומות אחרים.
    שיקולים כלכליים אין להם כל מקום או קשר להיות הרופא מטפל בגישה זו או אחרת החשוב ביותר הוא התוצאה מבחינת המטופל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו