זיקפה חלשה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• זיקפה חלשה
    אסף
    12/06/2010

שלום רב,

קראתי כאן ובעוד מקומות באינטרנט התייחסיות לגבי זיקפה חלשה ואימפוטנציה והקשר שלה לתרופות מסויומות כמו ראקוטן ופרופסיה.
    אני גבר בן 30, נטלתי בעבר פרוספיה וראקוטן, הרגשתי באופן ברור שאחרי נטילת הראקוטן התחילה ירידה משמעותית באיכות הזיקפה ותדירותה. לאחר מכן לקחתי תקופה מסוימת פרופסיה והפסקתי בעקבות חשש מהשפעה על הזרע ועל המערכת המינית בכלל.
    לאחרונה פניתי לאורולוג ששלח אותי לבדיקת דם מקיפה הכוללת בדיקת הורמונים, הבדיקה יצאה תקינה. הוא נתן לי כדורי סיאליס 10 מג ואמר שיהיה בסדר ושאני הכנסתי את עצמי ללופ.
    אני לא מבין ברפואה, אבל נדמה שאולי יש משהו מאחורי תופעות הלוואי של התרופות שציינתי, נראה שגברים רבים מאוד סובלים מתופעות דומות לאחר נטילת תרופות אלו.
    אשמח להתייחסות

אסף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיקפה חלשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסף

ד''ר נחום זילבר
    13/06/2010

יש תופעות של החלשות בתפקוד מיני בנוטלי תרופות אלו. המשך בטיפול זה כניראה יסתדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו