אשכיים נעלמים

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• אשכיים נעלמים
    בחור
    16/06/2010

שלום
    אני בן 25 ,נולדתי עם בעיית אשכים נעלמים כך שעברתי ניתוח (כשהיתי ילד ) והם הורידו לי אשך שמאל, ואת אשך ימין הם השאירו(אבל הוא לא היה במצב כל כך טוב) עד עכשיו ולמרות כל הבדיקות אולטרסאונד MRI לא נמצאה רקמת אשך בכל הגוף שלי, כלומר עכשיו אין לי אשכים בכלל, וגם כן יש לי מיקרופינס. רציתי לשאול אותך אם קיים פתרון לבעיה זה אם זה מבחינת המראה החיצוני של איברי המין ? ואם זה מבחינה בריאותית, אולי שאוכל להביא ילדים בהמשך?
    ואיך מצבי הזה יכול להשפיע על מצבי הכללי, כך שהאם יכולות להפתפתח צלי מחלות מסויימות, האם מצבי זה גורם להשמנת יתר??
    בבקשה תן לי כמה שיותר הסברים ומידע על מקרים כאלה
    אגב אני מטופל ב TESTOVERON DEPOT בזריקה חודשית,
    ועד לפני 3 שנים היתי במעקב ב מחלקת אנדו ילדים במרכז שניידר לרפואת ילדים,אבל ב 3 שניים האחרונות לא היו לי ביקורים אצלם, וגם כבר שנה אני לא מקבל את זריקת ה TESTOVERON

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשכיים נעלמים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחור

ד''ר נחום זילבר
    18/06/2010

פנה בהקדם לאנדוקרינולוג. המשך במעקב מתמיד ובטיפול מתמשך.
    שאל את האנדוקרינולוג לגבי מצבך ולגבי אפשרות זריקת nebido.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך אשכים נעלמים

בחור
    18/06/2010

תודה רבה ד"ר, אני כן קבעתי תור לאנדוקינולוג בבית חולים בילנסון לשבוע הבא, ואני אשאל בקשר לזריקה שהצעת ,שאם אתה יכול להסביר מה בדיוק הזריקה הזאת ומה ההשפעה הרפואית שלה??
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לאורולוג

בחור
    21/06/2010

שלום
    אני כן אקבל בעצתך ואפנה לאנדוקרינולוג., אבל יש לך שאלה כאורולג, האם יש אפשרות לניתוח השתלת אשכיים מלאכותיים?? וניתוחים להגדלת ותיקון איבר המין??
    אם כן איך ואיפה עושים ניתוחים כאלה??
    בבקשה תעזור לי, כי באמת היתי אצל אורולוג, והוא אמר שאיו אפשרות כזאת , למרות שאני שומע שכן יש מקרים של שתילת אשככים והגדלת ותיקון הפין אבל לא יודע בדיוע איפה ואיך מבצעים אותם
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ב

ד''ר נחום זילבר
    24/06/2010

צודק האורולוג המתן לאנדוקרינולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו