טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 23 וכבר מגיל צעיר יש לי בעיה להגיע לאורגזמה בצורה "אוטומטית". זאת אומרת שכאשר אני מאונן או מקיים יחסי מין אני לא מסוגל להגיע לשיא ולשפוך בצורה אוטומטית אלא אני חייב חייב לכווץ את שרירי הרגליים והישבן חזק מאוד עד שאחרי כמה דקות אני גומר. לפעמים אני מכווץ כל כך חזק שנתפסים לי השרירים למשך יום שלם וזה מפריע לאורח החיים. מאותה סיבה גם אני לא מצליח לגמור יותר מפעם אחת ביום כי אחרת כואבות לי הרגליים. מהסיבה הזו אני גם לא יכול לגמור בכל תנוחה אלא רק בתנוחות בהן אני יכול ליישר את הרגליים ולכווץ את השרירים. האם ניתן איכשהו לטפל בבעיה הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד