מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התכווצות שק האשכיםמודאג29/06/2010
שלום לצוות היקר,
אני בן 28 נשוי + ילדה מהריון ספונטני ומאד מודאג.
ישנה בעייה שלאחרונה מתגברת אצלי. התכווצות שק האשכים לא כ"כ ייחסתי לזה משמעות , קורה חשבתי אבל אני שם לב שהאשכים שלי קטנו בצורה משמעותית.
אני חייב לציין מספר דברים . 1) כאשר הייתי בן 12 עברתי ניתוח וריקצלה בהצלחה, בבדיקה שערכתי לפני מספר חודשים לא התגלה שום ממצא או כשלון בניתוח.
2) אני סובל מאי פיריון ( לא בעיות זקפה ) הגוף שלי מייצר זרע חלש ודליל , יש לציין שהבעייה הזו אם היתה קיימת היתה מינורית מאחר ושמתי לב לאיכות הזרע בשנים האחרונות והוא פשוט מידרדר פלאים מחודש לחודש, פחות סמיך, בעל תחושה מימית ,הכמויות היוצאות בפליטה לא אותו הדבר והגרף בסימן ירידה כללית.
3) עם קשר או בלי קשר לנושא , התייעצתי לפי כשנה עם איזה מטפל בצמחים והוא אמר לי שכדי לטפל בבעיית התקרחות הוא ממליץ על MSM . אני לוקח מולטי ויטמין בשם MSM של חברת NUTRELIFE , אני לוקח כ - 2 כדורים ליום .הרכיבים מכילים : מתיל סולפונל מתאן ( MSM) , צלולוז , חומצה סטארית, קרוסקרמלוז, חומרי ציפוי סיליקה, מגנזיום סטארט .
א)האם יש קשר בין ה MSM להתכווצות שק האשכים ?
ב) במידה ולא מה הבעייה ולאן אני פונה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ
ד''ר נחום זילבר02/07/2010איני מכיר msm בדיקת us של אשכים ובדיקת זרע תסביר מהות הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)