התכווצות שק האשכים

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• התכווצות שק האשכים
    מודאג
    29/06/2010

שלום לצוות היקר,

אני בן 28 נשוי + ילדה מהריון ספונטני ומאד מודאג.

ישנה בעייה שלאחרונה מתגברת אצלי. התכווצות שק האשכים לא כ"כ ייחסתי לזה משמעות , קורה חשבתי אבל אני שם לב שהאשכים שלי קטנו בצורה משמעותית.

אני חייב לציין מספר דברים . 1) כאשר הייתי בן 12 עברתי ניתוח וריקצלה בהצלחה, בבדיקה שערכתי לפני מספר חודשים לא התגלה שום ממצא או כשלון בניתוח.

2) אני סובל מאי פיריון ( לא בעיות זקפה ) הגוף שלי מייצר זרע חלש ודליל , יש לציין שהבעייה הזו אם היתה קיימת היתה מינורית מאחר ושמתי לב לאיכות הזרע בשנים האחרונות והוא פשוט מידרדר פלאים מחודש לחודש, פחות סמיך, בעל תחושה מימית ,הכמויות היוצאות בפליטה לא אותו הדבר והגרף בסימן ירידה כללית.

3) עם קשר או בלי קשר לנושא , התייעצתי לפי כשנה עם איזה מטפל בצמחים והוא אמר לי שכדי לטפל בבעיית התקרחות הוא ממליץ על MSM . אני לוקח מולטי ויטמין בשם MSM של חברת NUTRELIFE , אני לוקח כ - 2 כדורים ליום .הרכיבים מכילים : מתיל סולפונל מתאן ( MSM) , צלולוז , חומצה סטארית, קרוסקרמלוז, חומרי ציפוי סיליקה, מגנזיום סטארט .

א)האם יש קשר בין ה MSM להתכווצות שק האשכים ?

ב) במידה ולא מה הבעייה ולאן אני פונה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התכווצות שק האשכים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מ

ד''ר נחום זילבר
    02/07/2010

איני מכיר msm בדיקת us של אשכים ובדיקת זרע תסביר מהות הבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו