טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני סובל משילוב של OCD וסכיזופרניה. אני סובל מכאבים פסיכוסומטיים בשלפוחית השתן וצריבה באיבר המין.(בנוסף,סובל גם ממעי רגיז) הסימפטומים מחריפים בעת שהייה במזגן,ולכן רופא המשפחה המליץ לי ליצור מין רפידת פליז סביב אזור הבטן התחתונה-שלפוחית השתן. ברור לי שהכאב הוא פסיכוסומטי,אבל הייתי מעוניין לדעת אם יש לבעיה הזו של צריבה באיבר המין,ולחץ חזק ביותר בשלפוחית בעת שהות במזגן,הגדרה בספרות הרפואית,וכן אם יש לכם רעיונות אחרים. הבעיה המרכזית היא,שהתחלתי לעבוד ברשת גדולה,בה יש מזגנים חזקים מאוד,ואני רץ הרבה לשירותים,וכן סובל מאוד מהכאבים. בתודה מראש, יוחאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד