מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות זיקפה בגיל צעירעמית30/06/2010
שלום,
אני בן 26. חברה שלי ואני ביחד כבר למעלה מ-3 שנים, ויחסי המין היו מצויינין.
לפני כחודשיים ניסינו לקיים יחסי מין, וכשהגענו לשלב החדירה (והדברים לא עבדו 'חלק'), הזקפה נחלשה ולא הצלחנו.
מאז, אנחנו כמעט לא מצליחים לשכב (פרט לפעמים בודדות שזה אכן הצליח). בנוסף, כמעט ואין לי זקפות בוקר (וגם אם יש, הן חלשות). מבחינת אוננות - אני מנסה וזה עובד בסדר סך הכל (אבל גם באוננות הזיקפה חלשה יותר לפעמים).
ככלל, אני חושב שהבעיה היא שהזקפה חלשה ובעיקר יורדת מהר מאד (לכן בשלבים הראשונים של היחסים האינטימיים אין איתה בעיה, אבל בשלב החדירה כן). גם כשאני כן מגורה, לוקח לי יותר זמן להגיע לזקפה מאשר בעבר (הזקפה הייתה מתעוררת לי ממש בקלות), ואני אפילו מרגיש שהחשק שלי הוא לא כמו פעם (אני לא יודע אם זו אותה בעיה, או שהחשק שלי ירד כתוצאת לוואי מהבעיה).
זה ממש ממש מתסכל ומפריע לי בכלל בחיים ובעיקר בהרגשה שלי בתוך הקשר עם החברה. מה אפשר לעשות עם זה? האם זה עניין פיזיולוגי בכלל שניתן לטפל בו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמית
ד''ר נחום זילבר02/07/2010רצוי לברר את הבעיה בהקדם ולא לתת לעניינים להדרדר. יתכן והבעיה הפיסיולוגית משולבת בבעיה פסיכולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)