בעיות זיקפה בגיל צעיר

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיות זיקפה בגיל צעיר
    עמית
    30/06/2010

שלום,

אני בן 26. חברה שלי ואני ביחד כבר למעלה מ-3 שנים, ויחסי המין היו מצויינין.
    לפני כחודשיים ניסינו לקיים יחסי מין, וכשהגענו לשלב החדירה (והדברים לא עבדו 'חלק'), הזקפה נחלשה ולא הצלחנו.
    מאז, אנחנו כמעט לא מצליחים לשכב (פרט לפעמים בודדות שזה אכן הצליח). בנוסף, כמעט ואין לי זקפות בוקר (וגם אם יש, הן חלשות). מבחינת אוננות - אני מנסה וזה עובד בסדר סך הכל (אבל גם באוננות הזיקפה חלשה יותר לפעמים).

ככלל, אני חושב שהבעיה היא שהזקפה חלשה ובעיקר יורדת מהר מאד (לכן בשלבים הראשונים של היחסים האינטימיים אין איתה בעיה, אבל בשלב החדירה כן). גם כשאני כן מגורה, לוקח לי יותר זמן להגיע לזקפה מאשר בעבר (הזקפה הייתה מתעוררת לי ממש בקלות), ואני אפילו מרגיש שהחשק שלי הוא לא כמו פעם (אני לא יודע אם זו אותה בעיה, או שהחשק שלי ירד כתוצאת לוואי מהבעיה).

זה ממש ממש מתסכל ומפריע לי בכלל בחיים ובעיקר בהרגשה שלי בתוך הקשר עם החברה. מה אפשר לעשות עם זה? האם זה עניין פיזיולוגי בכלל שניתן לטפל בו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זיקפה בגיל צעיר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עמית

ד''ר נחום זילבר
    02/07/2010

רצוי לברר את הבעיה בהקדם ולא לתת לעניינים להדרדר. יתכן והבעיה הפיסיולוגית משולבת בבעיה פסיכולוגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו