מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים בצד ימין (בטן תחתונה) ,דני05/11/2007
שלום, אני מתנצל מראש על אורך השאלה אך חשוב לי שיועברו מקסימום הפרטים
אני בן 34 ,כבר תקופה ממושכת (מעל שנה) שאני סובל כאבים כרוניים בצד ימין (בטן תחתונה), דחיפות במתן שתן , קם בליילה מס' פעמים לשרותים, בבוקר לעתים התרוקנות רק כעבור מס' פעמים, כמו כן האשך הימני נראה גדול וקשיח יותר מהשני. לעתים בעת מתן צואה דווקא , נפלט גם נוזל לבן מהפין בכמות קטנה מאד.
בדיקות אולטרסואנד דרכי שתן יצאו תקינות כולל גודל ערמונית, בדיקות שתן ותרבית תקינות.
יש לציין שאם אני מקיים יחסי מין (שפיכה) עם בת זוגתי , למחרת (לא מיידית) ובמס' ימים שאחרי רמת הכאבים גדלה וכך גם הפרעות ודחיפות במתן שתן.
רופא המשפחה נתן לי נסיון של XTRAL ואני לקוח את זה כבר 10 ימים, בתדירות מתן השתן יש שיפור מסוים אך הכאבים במקומם כפי שצייניתי
שאלתי הינה האם ייתכן שמדובר בדלקת שלא אובחנה , האם ייתכן שבעבר קיבלתי משהוא כמו כלימידיה או דלקת אחרת (למרות קיום יחסי מין רק עם בת זוגתי)
והאם זה ניתן לאבחון גם לאחר זמן כה רב ואיך ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בימין
ד''ר נחום זילבר05/11/2007הפרטים שהעברת ברורים. הייתי ממליץ שתפנה בהקדם לאורולוג שיבדוק אותך ויבצע בירור מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)