מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה באבחון חיידק או מחלהאורן06/07/2010
שלום,
לפני כשישה שבועות החלה לי צריבה במתן שתן ושמתי לב להפרשות צהבהבות (כמו מוגלה) מהפין.
הלכתי לרופאת משפחה שנתנה לי טיפול לכלמידיה הכולל אנטיביוטיקה וזריקה בישבן.
לאחר כמה ימי טיפול התופעה חלפה וחזרה שוב אחרי שבוע עם הפרשות רבות יותר וצריבה חזקה יותר.
הרופאה לא הצליחה לאבחן את המחלה ושלחה אותי לאורולוג אליו אני עדין ממתין לתור (שיהיה בעוד זמן רב). לבינתיים התפתח אצלי אבצס גדול (בגודל של אגוז בערך) משמאל לפי הטבעת, יחד עם האבצס, וההפרשות היה לי חום שהגיע ל39.0 מעלות, לא הצלחתי לשבת, ללכת או לישון בלילות עד שכירורג פתח לי אותו לפני יומיים ומאז הוא גדל שוב.
הכירורג המליץ לא לקחת אנטיביוטיקה ולכן אני לא תחת אף טיפול תרופתי כרגע מלבד משככי כאבים.
אשמח לחוות דעת, מצורפות בדיקות מעבדה שעשיתי:
Urethral Culture צמחה פלורה של עור
Urethral Microsc.Bacteria k לא נראו קוקים גרם שליליים חשודים ל Neisseria gonorrhoeae
Urethral Micropy Polymor רבים
Urethral Culture (GO N. Gonorrhea -תרבית שלילית ל
שתן-כללי
Leucocytes (U) | 500 - חריג
Hepatitis B Surface Ag | NEGATIVE
| Hepatitis B Surface Ab | Undetectable
| Hepatitis C Ab(EIA) | NEGATIVE
| HIV Ab NEGATIVE
Chlamydia Trachomatis DNA | NEGATIVE
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורן
ד''ר אורי גור11/07/2010לפני הבדיקות והתיאור ראה שיש דלקת בשופכה שאיננה מזיבה.
יתכן ומדובר בחיידק שלא הגיב לטיפול שקיבלת.
פנה לאורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)