ספירת זרע נמוכה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• ספירת זרע נמוכה
    איילה
    08/07/2010

אני בת 34 נשואה+3 בנים מהריונות טבעיים לחלוטין.
    הילד הקטן ביותר בן 6.
    לפני שנתיים החלטתי שאני רוצה ילד נוסף והפעם בת. הלכתי למקום שבו משביחים ומזריעים את הזרע.
    לצערי הבדיקות העלו את התוצאות האלה:
    ברצוני לדעת מה הם הסיכויים להרות עם הזרעה עם בדיקות הזרע האלה:
    נפח: 2.5, צמיגות:2, ריכוז: 5.5מ"ל, תנועתיות: 45%, תנועה פרוגרסיבית טובה: 9%.
    לאחר ביצוע שטיפה: ריכוז: 11ml, תנואה:36%, סה"כ תאי זרע בתנועה: 2 (לא יודעת אם אחוזים)
    בדיקות הזרע נעשו פעמיים והתוצאות היו דומות.
    ביצעתי 2 הזרעות ללא הצלחה. מאז עברו שנתיים שבהם אני לא שומרת ומנסה להיקלט אך ללא הצלחה.
    מה עושים במצב כזה עם תוצאות בדיקה כאלו. ברצוני לציין שבעלי כבר לא מוכן לשתף פעולה ומבחינתו 3 ילדים זה מספיק. אך החלום שלי הוא להביא בת לעולם לפני שיהיה מאוחר.
    מה עושים? מה אתה ממליץ? כמה עולה לטפל בבעיה כזט? האם בכלל ניתן להיכנס להריון באופן טבעי עם זרע שכזה?
    תודה וסליחה על האורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספירת זרע נמוכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אילה

ד''ר נחום זילבר
    11/07/2010

אם ההזרעה לא הצליחה, נסו לחיות כרגיל.
    קשה לי לומר לך המשיכי עם חלומך- על כן אייעץ לך לפנות לפרופ' רזיאל באסף הרופא ושאלי אותו לגבי כל העניין הרפואי, האתי וכד' במצבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו