בן-46 עצירת שתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בן-46 עצירת שתן
    רמי
    09/07/2010

בשנת 2000 עברתי ניתוח ראש ACOUSTIC NEURINOMA ולאחר הניתוח הוחדר לי קטטר כיומיים מאז האטה במתן שתן וצורך בהתרוקנות ע"י שרירי הבטן,בשנה וחצי האחרונות הקושי התגבר הוגעתי לברור אורולוגי בוצע אולטראסאונד שהדגים כליות תקינותל לא הידרונפרוזיס שלפוחית תקינה ערמונית 35/37/44 מ"מ שארית גדולה PSA 0.4 הוחדר קטטר ויצאו כ-2500 סמ"ק.אושפזתי בבית החולים באורולוגיה בשל כך, ללא POST OBSTRUCTIV DIURESIS ,ערמונית 40 גרם גמישה .בוצע בדיקה אורודנמית קיבולת 750 סמ"ק עם תחושה ירודה מאוד,הענות גבוהה ונסיון התרוקנות עם לחץ שרירי הבטן בלבד ללא הצלחה במתן שתן הושארתי עם קטטר קבוע בשיחרורי מבית החולים
    המלצת הרופאים ללמוד לחיות עם המצב החדש וללמוד לבצע צינטור עצמי
    רופאים נוספים ניסו להסביר כי יתכן ונוצר צלקת בצינורית השתן אשר נוצרה מהחדרת הקטטר בשנת 2000 וכי זוהי הסיבה לעצירת השתן.
    שאלתי היא:האם יש פתרון כרורגי ,לייזר לשם הורדת הצלקת ופתרון הבעייה.

אשמח לקבל כל מידע או פתרון לבעייתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן-46 עצירת שתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמי

ד''ר אורי גור
    11/07/2010

כדי לאבחן צלקת בצינור השתן עליך לפנות לאורולוג ולשקול ביצוע ציסטוסקופיה (ויתכן גם בדיקות נוספות).
    הממצאים בבדיקה האורודינמית מצביעים דווקא על הפרעה בשלפוחית השתן.
    עליך לפנות לאורולוג להתקדמות באבחנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשיים בהטלת שתן

רחל
    29/08/2010

שלום
    אני בת 57 ומזה כשנה איני מצליחה לרוקן את שלפוחית השתן עד הסוף. ההתחלה בסדר אך לקראת הסוף אני צריכה כאילו לסחוט את השלפוחית. אף אל פיכן כמה דקות לאחר הטלת השתן אני יכולה שוב להטיל שתן. איני חשה בכאבים, בלילה קמה לפחות פעם אחת.
    תודה על ההתיחסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחל

ד''ר אורי גור
    30/08/2010

אם מפריע פני לאורולוג לבדיקה
    יתכן הפרעה בהתרוקנות כתוצאה מחסימה למשל עקב צניחת שלפוחית או בעיות נוירולוגיות או אחרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו