מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה הקשורה לזקפת בוקראלמוני12/07/2010
אני בן כ - 17 ו - 9 חודשים, לא מעשן/שותה/לוקח סמים/על תרופות באופן קבוע, בקיצור, בן אדם בריא.
הייתי פעיל מינית בסקס יבש (בערך כמעט חצי שנה) וכרגע אני וחברה שלי עברנו לסקס רטוב (בחודש האחרון).
בכמה חודשים האחרונים שמתי לב שאין לי זקפת בוקר ואני חושב שהזקפה שלי אולי התחלשה בסקס (אולי אני מדמיין אבל באמת משהו מינורי אם כן).
זה נורמלי? אני צריך לעשות איזשהן בדיקות? כי זה נשמע מאוד לא סביר שיהיה לי בעיות כאלו בגילי.
תודה רבה על העזרה ויום טוב אשמח לתשובה במהירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתם אחד
סתם אחד12/07/2010עצה ידידותית לא מרופא.
אם היו לך בעיות במיטה היית בטוח בזה. אם אתה לא בטוח ואולי מדמיין, אז אתה בטוח מדמיין
ואין לך שום בעיות. אם אתה מתפקד טוב ועומד לך כשצריך - בזמן קיום יחסי מין , מה אכפת לך לגבי זיקפות בוקר (זקפות בוקר - זה מאוד סובייקטיבי). אולי יש לך מלא זיקפות כשאתה ישן ודווקא בבוקר פחות. גוף האדם הוא מסובך ויש שימויים לכאם ולכאן. כל עוד אין בעיה - למה לחפור. בקיצור - על תעשה דוקטורטים ותהנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה אומנם
אלמוני13/07/2010חשבתי שמדובר בבעיה רפואית מכיוון שאיך זה יכול להיות שזה נפסק פתאום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
סתם אחד14/07/2010אני בדעה שכל עוד אין לך בעיה בקיום יחסי מין , מה אכפת לך מזקפות בוקר , צהריים וערב.
גוף האדם זה לא רובוט , לא צריך לפענך כל דבר. גם אצלי- בגיל 30 לפעמים יש תקופות שאין זיקפות בוקר ויש תקופות שיש. תאמין לי , כמה שפחות תתעסק בזה ותחשוב על זה , יהיה יותר טוב.
אתה בגיל 17 ובריא - תהנה מהחיים ועל תתעסק בשטויות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלמוני14/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל עוד שאלה
אלמוני14/07/2010אבל עוד שאלה, בחצי שנה האחרונה שמתי לב שהזקפה שלי אורכת פחות זמן והיא נחלשת יותר בקלות אומנם אני יכול לחזור לזקפה אבל פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
סתם אחד14/07/2010בגיל שלך ואם אתה בריא , לא מזריק כל יום סמים , הזיקפה לא יכולה להיחלש מבחינה פיזיולוגית.
אבל יכול להיות שאולי היית קצת יותר מוטרד מדברים אחרים, אולי קצת עייף. זה גם יכול להשפיע. אולי לא היית מגורה מספיק באותה סיטואציה. מה שאני מנסה להסביר לך ובזה נסיים את השיחה כי הרופאים פה בטח גם ככה יתעצבנו , כל עוד אתה מקיים יחסי מין ונהנה, בת הזוג שלך נהנת אז הכל בסדר ואין צורך וטעם לחשוב על זה ולבחון את הביצועים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר תודה
אלמוני14/07/2010בסדר תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)