שאלה על ויאגרה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• שאלה על ויאגרה
    נתן
    12/07/2010

שלום, אני בן 24 ולפעמים נעזר בויאגרה. לפני כחודש וחצי היה השימוש האחרון שלי בכדור ואז מה שעשיתי היה לחתוך את הכדור לחצי כי אני לא צריך אותו בריכוז גבוה. הוא פעל נהדר למרות שהיה חתוך לחצי ולא היה כל הבדל מבחינתי.

השאלה היא- אם אני אקח עכשיו את החצי השני, אחרי חודש וחצי שהוא שכב חתוך בשקית, זה יהיה בסדר מבחינה בריאותית???? לא מעניין אותי האפקטיביות כי אני כבר נוכחתי לדעת שזה אכן אפקטיבי, רק מעניין אותי אם זה בסדר מבחינה בריאותית.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על ויאגרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

סתם אחד
    12/07/2010

אהלן,
    לא משנה , גם אם חתכת את הגלולה ל 10 חתיכות. מה שחשוב זה מתי פג התוקף של התרופה.
    התוקף כתוב על האריזה. התוקף הוא בדרך כלל שנה או יותר. תבדוק מה התוקף של התרופה. אם לא עבר התאריך אתה יכול להשתמש גם בחצי השני ללא שום פחד לנושא הבריאותי. זה נכון לכל תרופה , לא רק לויאגרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שאני חשבתי, זה שבלי קשר לתוקף...

נתן
    12/07/2010

מה שחשבתי זה שאולי יכול להיות שכאילו בגלל שהכדור חתוך ופתוח כזה אז החומר בפנים נפגע??? אולי הוא נהיה מזיק בגלל האוויר או משהו כזה????

אני יודע שאני אולי סתם היפוכונדר, אבל אני רוצה להיות בטוח...

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

סתם אחד
    14/07/2010

בכל העולם חותכים ויאגרה וזה לא משפיע על כלום. אוויר לא חודר לכדור , תפסיק להעסיק את עצמך בשטויות. כל רופא יגיד לך את זה.
    אני אומר לך גם מנסיון אישי. אתה יכול להיות רגוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

נתן
    15/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• א

ד''ר נחום זילבר
    16/07/2010

צודק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו