מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ממה אני סובל??רונן13/07/2010
בן 23 בריא בדר"כ
לפני 9 חודשים התחילה לי תופעה של שתן מפוצל+טיפטוף בסוף השתנה וחוסר התרוקנות,
בהמשך החלה תכיפות במתן השתן, טופלתי באנטיביוטיקה ללא שיפור משמעותי בתסמינים,
בדיקות שתן, תרבית וSTD תקינים בכל ה-8 חודשים האחרונים (עשיתי מספר בדיקות שתן ותרבית במהלך התקופה).
סונר כליות ואולטרסאונד אשכים יצאו גם הם תקינים.
בדיקת זרימת שתן בחודשים הראשונים הצביעה על זרם שתן חלש.
עם הזמן התופעות החלו להחריף, תכיפות שתן כל 20-30 דק' עם הרגשה של חוסר התרוקנות,
קושי להשתין, זרם חלש מאוד ומקוטע ( תוצאת בדיקת זרימת שתן שבוצעה לאחרונה FLOW 6.9/170 שארית שתן 64)
וכמויות שתן קטנות.
התחלתי גם לקום בלילה לשתן (נוקטוריה) 3 פעמים בלילה.
שבוע שעבר עברתי ציטוסקופיה שיצאה תקינה גם כן- שופכה תקינה ללא היצרות, כיס שתן תקין.
כיום המצב פשוט בלתי נסבל, הפסקתי לעבוד בגלל המצב הזה, אני לא ישן טוב בלילה, כמעט ולא מצליח לתפקד.
ואם שמת לב חלה החמרה בתסמינים ככל שהזמן עובר...
אני יודע שפורום אינו תחליף לרופא (אני מטופל כרגע אצל שני אורולוגים במקביל),
אך אני אשמח לשמוע מה חוות דעתך המקצועית.....
לפי הממצאים שלפנייך אתה יכול לנסות ולשער ממה באמת אני סובל???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי
אריאל13/07/2010גם לי זה קורה שיש לי הרבה שתן וטפטוף בסוף ההשתנה וחוסר התרוקנות
רק שאצלי זה בתכיפות יותר גבוהה עד שלפעמים כל 5 דקות אני בשירותים אבל עם זרם חלש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק רציתי להוסיף ש...
רונן14/07/2010באמצעות בדיקה רקטלית הרופא קבע שהערמונית שלי קצת מוגדלת אך לא רגישה...האם בגילי אפשר לסבול מפרוסטטה או שזה יכול להיות דלקת כרונית בערמונית??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)