מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פין עקום 90 מעלות בזקפה מלאהד''ר נחום זילבר28/07/2010
שלום,
אני בחור בן 17 והבעייה שלי היא.. שיש לי פין עקום!!
אני לא יודע מה לעשות.. זה עקום ב-90 אחוז מעלות בזיקפה מלאה ואני לא צוחק!! :-(
אשמח לדעת מה הבעיה והאם היא ניתנת לתיקון.
תודה רבה ומקווה שתענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור28/07/2010המצב נקרא עקמת מולדת של הפין.
בהחלט יכול להפריע לקיום יחסי מין ובעיקר בדרגת חומרה משמעותית (כמו ושאתה מתאר)
התיקון הוא בניתוח. סיכויי הצלחה מצויינים
ראה גם באתר שלי
מוזמן לקבוע פגישה אם מעוניין
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
מר עקום29/07/2010אבל אני לא בטוח שאני יכול לעבור את הניתוח כי אני מתבייש להגיד זאת לאימי.
האם זה דומה למחלת פיירוני שתוקםת יותר מבוגרים? אם כך, האם אני יכול לשפר את מצבי בעזרת ויטמין E או חומרים מסויימים שמזריקים ישירות לפין?
עוד שאלה שיכולה להשמע לך קצת סתומה, אבל אני חייב לשאול אותה - האם אני יכול לקיים יחסי מין נורמליים? אומנם הפין נוטה 90 מעלות לצד שמאל, אך ניתן ליישר זאת ביד ורציתי לדעת אם זה אפשרי אחרי הכל.
ושוב, תודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שתי שאלות
מר עקום29/07/2010האם הניתוח יקצר את איבר מיני? כי למיטב ידיעתי, ככה זה אצל מנותחי פיירוני.
האם הניתוח לקעמת מולדת כלולה בסל הבריאות (למיטב ידיעתי, זה המצב אצל הסובלי מפיירוני).
תודה וכל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)