דלקות בשתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דלקות בשתן
    דנה
    10/11/2007

שלום. יש לי דלקות בשתן כבר כמעט ארבע שנים...
    בכל פעם שאני חולה אני פונה לרופא ומקבלת אנטיביוטיקה צפוויט , הדלקת עוברת אך לאחר כמה זמן היא חוזרת שוב.
    אני לוקחת כדורי חמוציות אך אני ממשיכה לקבל דלקות. ואני גם שותה לפחות ליטר וחצי ביום (מים)
    בשנה האחרונה המצב נהיה חמור יותר (6 דלקות ב-4 חודשים)
    פניתי לאורולוג והוא אמר לי לקחת כדור אנטיביוטיקה לאחר קיום יחסי מין, אך גם זה לא עוזר. כי אני מקבלת דלקות גם ללא קיום יחסים.
    אני מתוסכלת מהמצב הזה כבר! מה אני יכולה לעשות?
    האם זה יכול להיות מחלת מין?

מה אתה מציע?

תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות בשתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דנה

ד''ר נחום זילבר
    10/11/2007

לפי תאורך, לא הוזכר שביצעת אולטראסאונד של מערכת השתן כולל התרוקנות השלפוחית. כמו כן, לא הזכרת האם היה טיפול אנטיביוטי ממושך של נטילת כדור 1 כל לילה במשך מספר חודשים. אגב, אין זו מחלת מין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דנה
    15/11/2007

עשיתי אולטראסאונד, ואמרו לי שיש לי הסתידות קלה בכלייה השמאלית אבל האורולוג אמר שזה לא מה שגורם לדלקות.
    לא לקחתי את הטיפול שאמרת. אבל האורולוג נתן לי אנטיביוטיקה רספרים לקחת כדור אחד כל פעם לאחר קיום יחסי מין (וזה לא תמיד עוזר לי). ובנוסף הדלקות קורות לי גם אם אני לא מקימת יחסי מין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו...

דנה
    16/11/2007

שכחתי לציין שבכל פעם שעשו לי תרבית שתן לא נמצא חיידק כלשהוא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה

ד''ר נחום זילבר
    16/11/2007

לזה בדיוק התכוונתי כאשר שאלתי את כל שאלותי בראשונה. לפי דבריף, אף פעם לא נמצא חיידק בשתן ובכל זאת כל פעם קיבלת טיפול אנטיביוטי מלא ובכל זאת התלונות שלך חזרו.
    פנה לרופאך וקבלי ממנו מרשם לכדור אנטיביוטיקה בודד כל לילה ללא קשר ליחסי מין למשך כ- 3 חודשים.
    מינון התרופה יהיה רבע ממנון תרופה יומית של תרופה זו. התרופה שבשימוש בדרך כלל לצרכים אלה- היות ואין חיידק אצלך בשתן שאפשר למצוא לו רגישות מסוימת - היא מקרודנטין 100 מ"ג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבהה!!

דנה
    16/11/2007

תודההה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו