מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקות בשתןדנה10/11/2007
שלום. יש לי דלקות בשתן כבר כמעט ארבע שנים...
בכל פעם שאני חולה אני פונה לרופא ומקבלת אנטיביוטיקה צפוויט , הדלקת עוברת אך לאחר כמה זמן היא חוזרת שוב.
אני לוקחת כדורי חמוציות אך אני ממשיכה לקבל דלקות. ואני גם שותה לפחות ליטר וחצי ביום (מים)
בשנה האחרונה המצב נהיה חמור יותר (6 דלקות ב-4 חודשים)
פניתי לאורולוג והוא אמר לי לקחת כדור אנטיביוטיקה לאחר קיום יחסי מין, אך גם זה לא עוזר. כי אני מקבלת דלקות גם ללא קיום יחסים.
אני מתוסכלת מהמצב הזה כבר! מה אני יכולה לעשות?
האם זה יכול להיות מחלת מין?
מה אתה מציע?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
ד''ר נחום זילבר10/11/2007לפי תאורך, לא הוזכר שביצעת אולטראסאונד של מערכת השתן כולל התרוקנות השלפוחית. כמו כן, לא הזכרת האם היה טיפול אנטיביוטי ממושך של נטילת כדור 1 כל לילה במשך מספר חודשים. אגב, אין זו מחלת מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דנה15/11/2007עשיתי אולטראסאונד, ואמרו לי שיש לי הסתידות קלה בכלייה השמאלית אבל האורולוג אמר שזה לא מה שגורם לדלקות.
לא לקחתי את הטיפול שאמרת. אבל האורולוג נתן לי אנטיביוטיקה רספרים לקחת כדור אחד כל פעם לאחר קיום יחסי מין (וזה לא תמיד עוזר לי). ובנוסף הדלקות קורות לי גם אם אני לא מקימת יחסי מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו...
דנה16/11/2007שכחתי לציין שבכל פעם שעשו לי תרבית שתן לא נמצא חיידק כלשהוא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
ד''ר נחום זילבר16/11/2007לזה בדיוק התכוונתי כאשר שאלתי את כל שאלותי בראשונה. לפי דבריף, אף פעם לא נמצא חיידק בשתן ובכל זאת כל פעם קיבלת טיפול אנטיביוטי מלא ובכל זאת התלונות שלך חזרו.
פנה לרופאך וקבלי ממנו מרשם לכדור אנטיביוטיקה בודד כל לילה ללא קשר ליחסי מין למשך כ- 3 חודשים.
מינון התרופה יהיה רבע ממנון תרופה יומית של תרופה זו. התרופה שבשימוש בדרך כלל לצרכים אלה- היות ואין חיידק אצלך בשתן שאפשר למצוא לו רגישות מסוימת - היא מקרודנטין 100 מ"ג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבהה!!
דנה16/11/2007תודההה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)