מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תכיפות במתן שתןאלי03/08/2010
אני בחור בן 35 סובל מתכיפות במתן שתן וכן מבעיה של סוגרים היינו תמיד אני מרגיש הרגשה של חוסר התרוקנות כל הזמן וזה מה שגורם לי לתכיפות שתן אין לי בעיה בגודל השלפוחית וכל זה
בעקבות זאת קיבלתי טיפול של קסטרל וספזמקס העניין הוא שהבנתי שאילו תרופות שעושות פעולות הפוכות לגבי הקטסרל אין לי בעיה כי מאז שאני לוקח קסטרל הקושי בהטלת השתן קטן
ויותר קל לי להוציא את השתן לעומת זאת התכיפות לא השתנתה בעקבות התכיפות של השתן נתן לי הרופא להתחיל לקחת ספזמקס בעוד שבוע העניין הוא שאני חושש לקחת את הספזמקס כי כעקרון גם כחה קשה לי להוציא את השתן בגלל הבעיה בסוגרים ואים אקח אותו פתאום תהיה עצירת שתן ואני לא אוכל להשתין אף על פי שארגיש צורך בגלל השפעת הספזמקס האים החשש שלי הוא אמיתי או לא? האים כדאי לקחת את הספזמקס שאני יודע שכעקרון הוא מטפל בתכיפות ולא בבעיה האמיתית שלי בעית הסוגרים ? והאים תרופה זו תקל עלי בגלל בעניין התכיפות?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריק
ד''ר אורי גור04/08/2010מהתיאור לא נשמע שבעייתך היא בסוגרים
ספזמקס יכול לעזור לתכיפות
הסיכוי שיגרום לעצירת שתן זניח
מציע לנסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)