תכיפות במתן שתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• תכיפות במתן שתן
    אלי
    03/08/2010

אני בחור בן 35 סובל מתכיפות במתן שתן וכן מבעיה של סוגרים היינו תמיד אני מרגיש הרגשה של חוסר התרוקנות כל הזמן וזה מה שגורם לי לתכיפות שתן אין לי בעיה בגודל השלפוחית וכל זה
    בעקבות זאת קיבלתי טיפול של קסטרל וספזמקס העניין הוא שהבנתי שאילו תרופות שעושות פעולות הפוכות לגבי הקטסרל אין לי בעיה כי מאז שאני לוקח קסטרל הקושי בהטלת השתן קטן
    ויותר קל לי להוציא את השתן לעומת זאת התכיפות לא השתנתה בעקבות התכיפות של השתן נתן לי הרופא להתחיל לקחת ספזמקס בעוד שבוע העניין הוא שאני חושש לקחת את הספזמקס כי כעקרון גם כחה קשה לי להוציא את השתן בגלל הבעיה בסוגרים ואים אקח אותו פתאום תהיה עצירת שתן ואני לא אוכל להשתין אף על פי שארגיש צורך בגלל השפעת הספזמקס האים החשש שלי הוא אמיתי או לא? האים כדאי לקחת את הספזמקס שאני יודע שכעקרון הוא מטפל בתכיפות ולא בבעיה האמיתית שלי בעית הסוגרים ? והאים תרופה זו תקל עלי בגלל בעניין התכיפות?

בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תכיפות במתן שתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אריק

ד''ר אורי גור
    04/08/2010

מהתיאור לא נשמע שבעייתך היא בסוגרים
    ספזמקס יכול לעזור לתכיפות
    הסיכוי שיגרום לעצירת שתן זניח
    מציע לנסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו