אימפוטנציה ונדודי שינה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• אימפוטנציה ונדודי שינה
    רותם
    03/08/2010

אני בן 26 ובריא בדרך כלל, מעולם לא היו לי בעיות בתפקוד המיני אבל לאחרונה התחלתי לסבול מנדודי שינה בעקבות לחץ בלימודים. אחת מתופעות הלוואי של זה היא אימפוטנציה וכמובן שזה מטריד אותי מאוד. האם לדעתכם טיפול בכדור שינה יעזור כאן (הכוונה לבעיה של נדודי שינה ובכל גם לבעיה של האימפוטנציה) או שיש מקום לבדיקה מקיפה יותר. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימפוטנציה ונדודי שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שגב

ד''ר אורי גור
    04/08/2010

לחץ בלימודים וגם הפרעות בשינה בהחלט יכולים לפגוגע בתפקוד המיני
    על פי הצורך טפל בהפרעות השינה וכנראה גם בעית הזקפה תחלוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

רותם
    04/08/2010

הפעם ספציפית על כדור שינה- ביקשתי מהרופא שלי מרשם לכדורי שינה והוא רשם לי אמביאן cr, האם הכדור הזה בטוח לשימוש או שהוא יכול באיזושהי צורה להשפיע על התפקוד המיני לרעה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אורי גור
    08/08/2010

כדור בטוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו