טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני סובל מבעיה שלרוב גברים לא סובלים ממנה אני כמעט ולא מצליח לגמור מיחסי מין זה דבר שחזר על עצמו עם בנות זוג שונות ואין זה קשור לדעתי לסוג יחסי המין או לפרטנרית, לרוב מצליח לגמור יותר מהר מיחסים אוראליים, אך גם זה עלול לקחת הרבה מאוד זמן אם בכלל.. יש לציין שהזיקפה חזקה ואין בעיה להחזיק אותה במשך הרבה מאוד זמן...רק לעיתים רחוקות ולאחר הרבה מאוד מאמץ מצליח להגיע לשפיכה מיחסי מין, 95 אחוז מהמקרים, לא. ממה זה יכול להיגרם? האם זו בעיה פסיכולוגית כמו שאני חושב? או שהאם זה מעיד על משהו פיזי?
תודה דוקטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד