בעיות בזיקפה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיות בזיקפה
    נדב
    05/08/2010

אני בן 32 ובריא באופן כללי. מאז ומעולם הזקפות שלי לא היו חזקות במיוחד, אך בשנה וחצי האחרונה המצב החמיר מאוד. אני מסוגל להגיע לזקפה (וגם זה לא תמיד) אבל כמעט לא מסוגל לשמור עליה, גם באוננות. זקפות הבוקר נעלמו. סיאליס פותר את הבעיה, אבל אני קצת צעיר מדי בשביל לקחת סיאליס.
    עשיתי בדיקות טסטוסטרון והן יצאו תקינות, אך עשיתי שתי בדיקות NPT בהפרש של שבוע, ובשתיהן הייתה רק זקפת לילה אחת - באחת של 80 אחוז, בשניה של מאה אחוז בבסיס ו-80 אחוז בקצה. הרופא המפענח כתב כי יש חשד לבעיה אורגנית.
    יש לי שתי שאלות: 1. בערך בתקופה שבה זה התחיל, השתמשתי למשך כחודש במכשיר שמיועד להאריך את איבר המין ע"י מתיחה. השתמשתי בו לכל היותר 4 שעות ביום (לרוב הרבה פחות), ומדי פעם חשתי כאב קל ביותר ואז הפסקתי. האם יכול להיות שגרמתי נזק קבוע לאיבר המין?
    2. אילו בדיקות עלי לבצע כדי לדעת בוודאות מה הבעיה ואם אכן גרמתי נזק קבוע לעצמי? דופלר? בדיקות הורמונליות אחרות?

תודה,
    נדב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בזיקפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר מתיחת פין -מזיק

ד''ר נחום זילבר
    06/08/2010

ואכן יש קשר בין השימוש במכשיר המסוכן לבין הפגיעה הפיזיולוגית בזיקפה,שיתכן ותהיה ממושכת, בעיקר בקטע הורידי של הזקפה. אין צורך בבירור נוסף עשית NPT

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל...

נדב
    06/08/2010

ה-NPT לא אמר לי מה בדיוק סיבת הבעיה, אלא רק שיש בעיה. כיצד אני יודע מה בדיוק קרה, איך לטפל בזה (אם אפשר) וכמה זמן זה ימשך?

תודה!
    נדב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ

ד''ר נחום זילבר
    06/08/2010

הבדיקה הראתה שיש לך בעיה אורגנית-פיזיולוגית ולדעתי זה קשור במכשיר המתיחה הן בתיזמון והן בנזק הווסקולרי. פנה לאורולוג מומחה המטפל בתיפקוד מיני לקוי. לידיעתך,אני וגם אורולוגים אחרים מטפלים בתוצאות ההרסניות של מכשירי מתיחה,משקולות ,עיבוי,הגדלה לפין וכו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו