טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 40 ולצערי לא חויתי יחסי מין של ממש היתה לי חברה לפני מספר שנים והיא עזבה אותי בגלל שלא הצלחתי לקים איתה יחסי מין מלאים כלומר להגיע לזיקפה מלאה ולגמור. בגלל בעיה זאת קשה לי ליצור קשר משמעותי עם נשים כי אני חושש לאכזב אותן ואת עצמי. יש לצין שאני מאונן יחסית בדחיפות גבוה ואין לי בעיה של פליטת זרע למרות שהיתכן וקשה לי להגיע לזיקפה ארוכה ואני גומר מהר. שאלה כללית מה אני צריך לעשות האם אני סובל מאיפוטנציה או רק בעית ביצוע? האם צריך לקחת כדורים לשיפור התפקוד או רק תזונה נכונה מספיקה? האם לשקול טיפול אצל סורגייט או אולי טיפול פסיכולוגי עדיף? מדובר גם בבעיה חברתית שגורם לי סבל רב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד