טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי בסביבות שנתיים כבר נקודה לבנה מעוגלת ובולטת (כמו חצ'קון) על שק האשכים, שאם אינני טועה היא גדלה מאז שראיתי אותה בפעם הראשונה (אני לא בטוח כמה זמן היא שמה, אני די בטוח שהיא הייתה קטנה יותר בהתחלה, ושפעם לא היה לי אותה בכלל). הנקודה באורך של חצי ס"מ עד 60 מ"מ, והיא לא כואבת בכלל כשנוגעים בה, וכשאני לוחץ עליה היא מרגישה די קשה. יש לציין שאני גם מרגיש שיש כאילו אותה נקודה בצד השני שלה (בתוך שק האשכים). אני מתבייש ללכת עם זה לרופא, אבל אם תגידו שזה יכול להיות מסוכן או, אני אלך.
תודה רבה, גיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד