זקוקים לעצה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• זקוקים לעצה
    ג'אז
    14/11/2007

היי אני בחורה בגיל 20 אני יוצאת עם בחור כבר תקופה של 3 חודשים , והתחלנו לקיים יחסי מין מלאים. אני כבר עשיתי זאת בעבר, אבל לעומתי בשבילו אני הראשונה ונקלענו למספר בעיות בעת קיום היחסים.
    הבעייה הראשונה היא שכאשר אנחנו נמצאים "במשחק המקדים" הכל בסדר הבחור מתפקד אבל ברגע שאנחנו מבצעים חדירה, הפין כבר לא נשאר זקוף הוא ממש יורד למצב רגיל (כאילו הוא בכלל לא מגורה)ולכן אנחנו לא ממש מצליחים לבצע חדירה.
    תחילה חשבנו שאולי זה לחץ של הקונדומים אז החלפנו מספר סוגים, אבל זה לא ממש עזר. רצינו לדעת ממה זה יכול לנבוע, והאם ישנו טיפול מסוים אולי תרופתי ואם כן לאיזה רופא עלינו לפנות (חשוב לציין שהבחור אינו בחור מבוגר אנחנו באותו גיל). דבר נוסף שחשוב לציין הוא שאנחנו כן מצליחים לקיים הוא גומר מהר מאוד (אנחנו לא מצילחים לערוך חדירה יותר מ-3 דקות במקרה הטוב) ואני מרגישה שהדבר גורם לו להרגיש רע עם עצמו והוא הופך להיות יותר לחוץ מהפחד שלא יצליח "לרצות אותי".
    רצינו גם לדעת אם ישנו קשר מסויים בין זה שקשה לנו לבצע חדירה ובין השפיכה המהירה, מאחר ולי יותר מפריע הקושי בביצוע החדירה, ולו יותר מפריע השפיכה המהירה.
    אני ממש ישמח אם הפרטים ישארו חסויים, ואם תיתנו לנו תשובות שיעזרו לנו להתמודד עם המצב הזה כי זה ממש חשוב לנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקים לעצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקים לעצה

ד''ר נחום זילבר
    14/11/2007

הפרטים שציינת בפרוט רב מראים יותר על בעיה סקסולוגית פסיכולוגית מאשר בעיה פיסיולוגית.
    בשתי הבעיות היחודיות לו סקסולוג יכול לעזור בשיתוף פעולה איתך. פני לסקסולוג באזור מגוריך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו