הפרשה מבלוטות קופר

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• הפרשה מבלוטות קופר
    123321
    18/08/2010

שאלתי על שפיכה (כך חשבתי) שהיתה לי ממש לפני בדיקת U.S. והאם היא משפיעה על תוצאות הבדיקה (ד"ר אורי גור ענה לי).

ענו לי שמדובר בנוזל מבלוטות קופר.

רציתי לדעת- מה זה בדיוק? למה זה קרה דווקא אז (ישר בתחילת הבדיקה)? וגם היתה תחושת אורגזמה, עד כמה שזכור לי..

זה פשוט קצת מדאיג לחשוב שאולי התוצאות לא מדויקות.. למרות שנכתב שזה לא משפיע- לדעת במה מדובר..

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשה מבלוטות קופר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת הבהרה

123321
    22/08/2010

קראתי קצת על הפרשה מבלוטות קופר- וזה לא נשמע ממש כמו זה. זה היה ארוך, ולא אמורה להיות אורגזמה בהפרשה מבלוטות קופר, נכון? ממש הרגשתי את הפליטה.

אני לא יודע אם זה קשור לעובדה שהיה מדובר בבודקת- כבר נבדקתי בעבר ע"י נשים. אבל טיפה נלחצתי מזה שהיא היתה אשה (זה קצת לא נעים), וככל שנלחצתי יותר (שזה יקרה) זה רק נהיה יותר גרוע עד שזה קרה (מיד בתחילת הבדיקה, כשהיא הצמידה לי אותו לבטן בעצמה ואמרה לי להחזיק. ידעתי לפני שהיא תבדוק)- לכן שאלתי על שפיכה מוקדמת.

אשמ לדעת אם בכ"ז זה יכול להיות זה- וגם אם זו היתה ממש שפיכה- האם זה משפיע על התוצאות המידיות- וריקוצלה, גודל אשכים, וכו'.

סליחה על האריכות ועל אי הנעימות.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו