עקמת הפין והנאה מינית

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• עקמת הפין והנאה מינית
    מודאג
    19/08/2010

שלום,
    לצערי יש לי עקמת פין גדולה (הפין נוטה חזק מאוד לצד שמאל בזמן זקפה),חשוב לי לציין שבזמן אוננות אני מאוד נהנה וגם בזמן חדירה ביחסי מין אני נהנה אומנם יש גירוי קצת פחות חזק.
    יש לי כמה שאלות בנוגע לעקמת:

1)האם עקמת פין גדולה (נטייה לצד שמאל אצלי בזמן זקפה) יכולה לגרום להפחתת ההנאה המינית והגירוי של האיבר בזמן חדירה? (אני נהנה מאוננות ומחדירה כפי שכתבתי,אבל השאלה שלי היא בעצם האם הייתי נהנה יותר אם לא הייתה לי עקמת?)

2)ייתכן שהעקמת שלי החמירה? כי בחצי שנה האחרונה אני שם לב (אולי אני טועה,ואני מקווה שכך) שהאיבר שלי נעשה יותר עקום לכיוון צד שמאל במצב זקפה ואני קצת 'מרגיש' את הנטייה הזאת,דבר שבעבר לא חושב שהרגשתי (אורולוג שאליו הלכתי שלל אפשרות של מחלת פירוני ואמר שהעקמת אצלי מולדת,אם כי אני לא ממש סומך עליו ואני בקרוב הולך לראות מומחה)

3)פעם אחרונה שקיימתי יחסים היו לפני כשנה,לפני ששמתי לב שהאיבר שלי התעקם יותר,האם ייתכן שתהייה לי בעייה בחדירה בפעם הבאה שאקיים יחסי מין?,האם ייתכן שתנוחות מסויימות לא תהייה אפשרות לבצע?

תודה רבה מראש,זה מאוד חשוב לי ואני מאוד מודאג!,נ.ב. גילי הוא 22 וחצי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקמת הפין והנאה מינית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת

ד''ר יוסף שמואלי
    22/08/2010

שלום לך, בד"כ שוקלים תיקון ניתוחי של עקמת אם הזוית שלה מפריעה לחדירה נוחה ואם איננה גורמת לכאבים לבת הזוג,
    עקמת איננה משפיעה על מידת ההנאה , קיים שלב חריף של התסמונת - שנה בערך שבו העקמת יכולה להשתנות ולכן צריך להמתין להתייצבות , לאחר מכן , יש מקום לתיקון על פי מידת הפרעה בקיום יחסי מין
    בברכה

ד"ר יוסף שמואלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה,שאלה קטנה

מודאג
    22/08/2010

למה התכוונת כשאמרת שנה שבה העקמת יכולה להשתנות?,כלומר היא יכולה להחמיר (כמו שאני חשוב שקרה לי) ואז להתיישר בשלב מאוחר יותר באופן 'טבעי'? גם אם לא מדובר במחלת פירוני?

תודה שוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו