קצה הפין.

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• קצה הפין.
    דני
    19/08/2010

שלום.
    באופן קבוע יש לי גירוי בקצה הפין.
    במשך היום אני מתעלם, ובדרך כלל לא מרגיש, אבל כשאני שוכב לישון זה מורגש ומפריע.
    הצורה היחידה להרגיע, היא לחמם את קצה הפין בתוך כף ידי, וכך אני נרדם כשהפין מוטמן בתוך כף ידי.
    בד"כ ראש הפין קר אצלי, למרות שחם לי מאוד בכל הגוף, ובאופן כללי אני חם.

יצוין שאין תחושה של צריבה בהטלת שתן, וגם אין סימנים חיצוניים, אך יש תחושה של צורך בהטלת שתן, ואם איני נרדם כמה דקות, אני מוכרח לקום ולהטיל שתן.

אפילו כשאני מסיים להטיל שתן לגמרי, אני עשוי להרגיש את אותה התחושה, ורק בגלל שאני יודע שזה עתה סיימתי, איני חוזר להשתין שוב.

התחושה אינה תחושה רגילה של צורך להטלת שתן, אלא חזקה יותר, ודומה לגירוד, ורק מתווסף עליה תחושה של צורך להטלת שתן.

אין הפרשות מוגלתיות מהפין, אך יתכנו הפרשות צלולות, לפעמים.

אשמח מאוד לשמוע את דעתך בענין.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצה הפין.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה דומה

דרור
    13/10/2014

הי, דני.
    אני סובל לאחרונה מאותה הבעיה, מרגיש לפעמים שראש הפין קר,
    תוכל לעזור ולהגיד לי כיצד הצלחת לפתור את הבעיה?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבה

דן
    26/10/2014

היי דרור,לצערי אין לי פתרון לבעיה ולכן גם בקשתי עזרה בפורום הזה.
    אני לאחר ניתוח של כריתת חלק מצינור השופכן בו נמצא גידול ממאיר.הצריבות אצלי החלו לאחר שהשאירו לי סטנט בצינור ולאחר מכן כשהוציאו לי אותו לפני שבועיים,כאב הצריבה נחלש ,אך עדיין חי קיים ובועט ומטריד אותי מאוד באופן קבוע. במיוחד בסוף היום בערב ובלילה.אני מצליח לישון רק בעזרת כדור בשם "ואבן".
    אם תמצא פיתרון לבעיה שלנו ,בבקשה בבקשה ,צור איתי קשר וספר לי עליו.
    אני מקווה שיימצא לי פיתרון לפני שאתאבד.אין לי יכולת ורצון לחיות כך לשארית חיי.
    תודה לך ,
    דני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו