הטלות שתן תכופות בלילה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• הטלות שתן תכופות בלילה
    חגי כהן
    22/08/2010

אני בן 65 , לפני כשנתיים עברתי ניתוח לאידוי הארמונית ע"י דר' שלום כץ עקב ארמונית מוגדלת. בבדיקות שעברתי לאחרונה גודל הארמונית תקין ואין יתרות שתן בשלפוחית לאחר התרוקנות, אך קיימת הצרות ביציאה של צינור השופכה. הבעיה שמפריעה לי ביותר היא הטלות שתן תכופות , כל כשעה , במהלך הלילה- וההסברים שאני מקבל ממומחים אינם ברורים לי. לאחרונה התיעצתי עם שני מומחים ואף ביצעתי בדיקות אולטאסאונד וקולוסקופיה (? אולי זה לא השם הנכון- החדרת מצלמה זעירה דרך צינור השופכה) והמלץ לי על ניתוח חוזר בלייזר או בשיטה קונבנציונלית ( אך ללא פתיחת הבטן). אשמח לקבל חוות דעת נוספת כי העניין מטריד את מנוחתי תרתי משמע אך מצד שני אין לי בטחון כלל שניתוח כזה אומנם יפתור את הבעיה. בתודה מראש-חגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטלות שתן תכופות בלילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד''ר יוסף שמואלי
    24/08/2010

שלום לך, שיטת האידוי איננה השיטה הנהוגה בד"כ לטיפול בערמונית,
    היצרות בשופכה הנה בעיה מתסכלת ואיננה קלה לריפוי , יש לשקול - הרחבות תקופתיות, חיתוך ההיצרות עם סיכויים רבים להישנות או ניתוח לכריתת החלק המוצר ותפירה קצה לקצה של החלקים הבריאים , הניתוח די מורכב
    בהצלחה

ד"ר יוסף שמואלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חגי כהן
    24/08/2010

לד"ר שמואלי תודה על תגובתך,
    אני משתדל להמנע מניתוח ככל האפשר , אך כמובן שאשכול זאת לפי התפתחות המצב.
    האם יש טיפול תרופתי שיכול להקל משמעותית ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו