מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הטלות שתן תכופות בלילהחגי כהן22/08/2010
אני בן 65 , לפני כשנתיים עברתי ניתוח לאידוי הארמונית ע"י דר' שלום כץ עקב ארמונית מוגדלת. בבדיקות שעברתי לאחרונה גודל הארמונית תקין ואין יתרות שתן בשלפוחית לאחר התרוקנות, אך קיימת הצרות ביציאה של צינור השופכה. הבעיה שמפריעה לי ביותר היא הטלות שתן תכופות , כל כשעה , במהלך הלילה- וההסברים שאני מקבל ממומחים אינם ברורים לי. לאחרונה התיעצתי עם שני מומחים ואף ביצעתי בדיקות אולטאסאונד וקולוסקופיה (? אולי זה לא השם הנכון- החדרת מצלמה זעירה דרך צינור השופכה) והמלץ לי על ניתוח חוזר בלייזר או בשיטה קונבנציונלית ( אך ללא פתיחת הבטן). אשמח לקבל חוות דעת נוספת כי העניין מטריד את מנוחתי תרתי משמע אך מצד שני אין לי בטחון כלל שניתוח כזה אומנם יפתור את הבעיה. בתודה מראש-חגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
ד''ר יוסף שמואלי24/08/2010שלום לך, שיטת האידוי איננה השיטה הנהוגה בד"כ לטיפול בערמונית,
היצרות בשופכה הנה בעיה מתסכלת ואיננה קלה לריפוי , יש לשקול - הרחבות תקופתיות, חיתוך ההיצרות עם סיכויים רבים להישנות או ניתוח לכריתת החלק המוצר ותפירה קצה לקצה של החלקים הבריאים , הניתוח די מורכב
בהצלחה
ד"ר יוסף שמואלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חגי כהן24/08/2010לד"ר שמואלי תודה על תגובתך,
אני משתדל להמנע מניתוח ככל האפשר , אך כמובן שאשכול זאת לפי התפתחות המצב.
האם יש טיפול תרופתי שיכול להקל משמעותית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)