אני חושב שיש לי עקמת פין

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• אני חושב שיש לי עקמת פין
    אנונימי
    23/08/2010

שלום,
    אני בן 15. לאחר חיפושים באינטרנט הגעתי למסקנה שיש לי עקמת פין, הפין מתעקם כלפי מטה בזמן זיקפה, אין עיקום ניראה לעין כשאיבר המין לא עומד. אני לא יודע בדיוק בכמה מעלות, כשהפין עומד הוא מקבל צורה של בננה. הבנתי שזה יכול לפגוע בחיי המין, וליצור קושי בסיפוק האישה בניגוד לעיקום כלפי מעלה.
    העיקום לא מפריע בזמן אוננות.
    האם בגילי יש סיכוי שאיבר המין ישתנה? שהעיקום יפחת? או אולי יהיה גרוע יותר?
    ניתוח זאת האופציה היחידה? אני חושב שהעיקום מולד.
    מה אתם ממליצים לי כרגע לעשות? אני מאוד מתבייש לדבר על זה עם ההורים שלי...
    זה חשוב לטפל בבעיה בגיל הזה? אם אני יחכה לגיל מאוחר יותר כדי לבדוק את ההשפעה של העקמת על יחסי המין הסיכוי להצלחה בניתוח יקטן? האם בכלל עושים את הניתוח הזה לבני גילי?
    בכמה ניתוח כזה יקטין את איבר המין? ניתן לראות שאיבר המין נותח לאחר תקופת ההחלמה?

אני ממש מצטער על השאלות הרבות, הנושא הזה מאוד מלחיץ אותי.
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני חושב שיש לי עקמת פין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד''ר יוסף שמואלי
    24/08/2010

שלום לך, עליך לצלם את הפין בזקפה מלאה , מלפנים ומשני הצדדים, ולפנות לאוורלוג, על פי זווית העקמת מחליטים אם להציע תיקון ניתוחי
    קימות 2 שיטות ניתוח , אחת שמקצרת את הפין מעט עם סיכויי הצלחה מעל 90%
    ושיטה של יישור ללא קיצור , השיטה מורכבת יותר , סיכויי הצלחה מעט פחותים ועד כמה שידוע לי , הניסיון בארץ בשיטה זו אינו גדול
    בהצלחה

ד"ר יוסף שמואלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.

אנונימי
    24/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו