מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני חושב שיש לי עקמת פיןאנונימי23/08/2010
שלום,
אני בן 15. לאחר חיפושים באינטרנט הגעתי למסקנה שיש לי עקמת פין, הפין מתעקם כלפי מטה בזמן זיקפה, אין עיקום ניראה לעין כשאיבר המין לא עומד. אני לא יודע בדיוק בכמה מעלות, כשהפין עומד הוא מקבל צורה של בננה. הבנתי שזה יכול לפגוע בחיי המין, וליצור קושי בסיפוק האישה בניגוד לעיקום כלפי מעלה.
העיקום לא מפריע בזמן אוננות.
האם בגילי יש סיכוי שאיבר המין ישתנה? שהעיקום יפחת? או אולי יהיה גרוע יותר?
ניתוח זאת האופציה היחידה? אני חושב שהעיקום מולד.
מה אתם ממליצים לי כרגע לעשות? אני מאוד מתבייש לדבר על זה עם ההורים שלי...
זה חשוב לטפל בבעיה בגיל הזה? אם אני יחכה לגיל מאוחר יותר כדי לבדוק את ההשפעה של העקמת על יחסי המין הסיכוי להצלחה בניתוח יקטן? האם בכלל עושים את הניתוח הזה לבני גילי?
בכמה ניתוח כזה יקטין את איבר המין? ניתן לראות שאיבר המין נותח לאחר תקופת ההחלמה?
אני ממש מצטער על השאלות הרבות, הנושא הזה מאוד מלחיץ אותי.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
ד''ר יוסף שמואלי24/08/2010שלום לך, עליך לצלם את הפין בזקפה מלאה , מלפנים ומשני הצדדים, ולפנות לאוורלוג, על פי זווית העקמת מחליטים אם להציע תיקון ניתוחי
קימות 2 שיטות ניתוח , אחת שמקצרת את הפין מעט עם סיכויי הצלחה מעל 90%
ושיטה של יישור ללא קיצור , השיטה מורכבת יותר , סיכויי הצלחה מעט פחותים ועד כמה שידוע לי , הניסיון בארץ בשיטה זו אינו גדול
בהצלחה
ד"ר יוסף שמואלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
אנונימי24/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)