מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא משפריץרון15/11/2007
תמיד שגמרתי בעבר, אני השפרצתי .
לפני כמה ימים , חברה שלי ירדה לי , ואז בדיוק שבאתי לגמור , היא הפסיקה , ואז במקום להמשיך לעשות לי ביד ושהזרע יפלט בהשפרצה, כל הזרע יצא כאילו מתפוצץ .
מאז עשיתי 3 פעמים ביד לעצמי , וראיתי ש :
א} אני לא משפריץ , הזרע יוצא סתם ככה ולא בהשפרצה חזקה כמו תמיד .
ב} אני מרגיש את האורגזמה, כבר בתוכי, ורק אחרי כמה שניות הזרע יוצא { זה ממש מפחיד }
ולא כמו פעם, שאיך שהייתי מרגיש את האורגזמה הזרע היה יוצא, בעיה בתיימינג גם .
יכול להיות שביגלל שהיא הפסיקה לעשות לי בייד בדיוק שגמרתי , אז זה מרחיב את צינור הזרע בנקודה מסויימת כך שזה יוצר עיכוב שפיכה לאחר אורגזמה ?
ומבטל לי את ההשפרצה ? ,
מה עושים אם זה ?. ... האם זה עובר ?
יכול להיות שנשארו לי שם זריידי זרע שיתייבשו שמשבשים לי את העניין ?
תודה לכל מי שיעזור לי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרון
ד''ר נחום זילבר16/11/2007אל תתרגש זה יסתדר מאליו. אין שום דבר שמתייבש. אל תהיה בלחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
רון16/11/2007דוקטור,
תודה רבה אני מקווה בעזרת השם שזה יסתדר.
ושיהיה לך בריאות ואושר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שאלה בבקשה ! ! !
רון18/11/2007דוקטור מאז מה שסיפרתי לך לפני כמה ימים,
עברו 4 ימים ,
עשיתי שוב ביד כדי לבדוק, אם הזרע משפריץ , והוא לא השפריץ הוא טיפטף לי .
יש את הצינור שהוא הצינור המשולב של השתן והזרע יחד ,
הצינור של הזין עצמו ,
אז שם נדמה לי שיש לפני הכיפה של הבולבול בעיה ,
והיא כאשר הצינור הולך בקו אחד ישר , אז חצי סנטימטר מהכיפה , היה לי פיצוץ בצינור הזה , וכך ,
שיש לי את האורגזמה , אז הזרע הולך את המסלול בחוזקה, מגיע לשם ,מעט את הקצב , ואז הזרע יוצא בטיפטוף במקום בהשפרצה , ואחרי שאני גומר, אני לוחץ בנקודה זו ויוצא לי עוד כמות של זרע ,
גם שאני עושה פיפי באותה נקודה זה קורה לי ,
לא ע"י שיפשוף כמו בעבר , שאז יוצא עוד קצת נוזל אלא, , ע"י לחיצה על נקודה זו .
דוקטור , מה עושה ,
יש דרך לטפל בזה?
האם זה עובר ?
האם יכול להיות שהבעיה בצינור הזה ?,
ואם זה בעיה בצינור הזה צינור כזה{ שהתפוצץ / נהיה עבה באותו החלק }, חוזר לעצמו למה שהיה פעם ?
ואם כן , תוך כמה זמן בערך זה צריך לעבור , ושאני יחזור להשפריץ כמו פעם ?
תודה תודה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
ד''ר נחום זילבר19/11/2007כשם שכתבתי. המצב יסתדר. אך אם אתה לחוץ, פנה לאורולוג הקופ"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ליתר ביטחון
רון21/11/2007דוקטור יש לי עוד שאלה בבקשה ,
בקבות מצבי ומה שסיפרתי לך בהודעות הראשונות ,
גם איבדתי את הזיקפות החזקות שלי,
כמעט ואין לי זיקפות ביכלל, כמו לפני שבוע ,
אני בן 21 , מאז גיל 13 היו לי תמיד זקפות מלאות וחזקות .
מאז המקרה של שבוע שעבר אני כבר מיום ראשון לא עשיתי ביד , ולא פעילות מינית
ואין לי זיקפות חזקות,וביכלל כמעט ואין לי זיקפות ,
ושיש ,אז יש לרגע,
הזיקפה מאוד מאוד חלשה, וזה נופל תוך 3 שניות וחוזר להיות פין רפוי .
האם זה נפוץ , במקרה כמו שקרה לי ?
האם אני יחזור לעצמי , לבד ?
הזיקפות יחזרו למה שהיה פעם ?
מה עושים ?
אני מרגיש חסר אונים , ושאיבדתי את מה שיש לי רק ביגלל שתי שניות שלא באשמתי .
ואם לדעתך זה יעבור, תענה לי אל השאלה בבקשה, תוך כמה זמן בערך כזה דבר עובר.
לפיכך ,
שההשפרצות שלי יחזרו,
שהזיקפות שלי יהיו חזקות ומלאות כמו מלפני שבוע ,
ושהאורגזמה תהיה בתיימינג שהזרע יוצא כמו פעם , ולא לפני .
זמן ?
תודה רבה ,על צומת הלב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
ד''ר נחום זילבר25/11/2007כפי שכבר כתבתי לך קודם, קרוב לוודאי, שתוך מספר שבועות תחזור לאיתנך. המצב ישתפר ולא תזדקק לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקדים במים
רון25/11/2007אמרו לי בשביל לקבל זיקפות חזרות לאכול שקדים במים
האם אתה ממליץ ?
זה עוזר ביכלל בשביל תהליך הריפוי בשביל לקבל זקפות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
ד''ר נחום זילבר26/11/2007שקדים זה מאד בריא. אם זה ישפר את הזקפה מה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)