גומי לזקפה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• גומי לזקפה
    אני
    30/08/2010

שלום רב
    רקע
    מטופל בכדורים פסיכיאטרים ומאובחן כחולה סכיזופרניה
    סוליאן, אנטומין,ויפקס ,פרוטאיזין,קסנקס.
    יציב ומרגיש טוב, עוסק בספורט , עובד, כבר הרבה שנים יציב.
    לגבי הזקפה זה מוזר יש תקופות, היו לי כמה בנות זוג בשנים האחרונות.
    חלק היה לי זקפה וחלק לא.
    לאחרונה אני בקשר ארוך עם בת זוג מתחשבת, אנחנו מתלטפים ואז יש לי זקפה אך אחרי כמה שניות של חדירה האיבר יורד ומאבד זקפה. עשיתי בדיקות דם וברור אצל אורולוג הכול תקין, למעט פרולקטין גבוה פי שלוש ממה שצריך יצא 980,נאמר לי שזה מה שגורם לירידה בזקפה. אני הרבה שנים מטופל ויודע שכדורים פסיכיאטרים במיוחד אנטי פסיכוטיים כמו סוליאן ואנטומין גורמים לזה . הפסיכיאטר אמר לי לנסות לקחת בערב את הכדורים ולנסות אך זה לא עזר עדיין לא נשמרה הזקפה.
    ויאגרה 100 מ"ג לא עזר גם כן.
    שאלתי היא מה ניתן לעשות כדי לשמור זקפה אחרי חדירה בהתחשב בעובדה שאני חייב לקבל את הכדורים שלי שזה גורם לאיזון נפשי .
    רציתי להוסיף שבדקתי את הנושא בחנויות סקס האם יש פתרון ונאמר לי שיש גומי מסיליקון ששומר על זקפה כי זקפה יש לי רק שהיא לא נשמרת לאורך המשגל. בכול אופן לאחר שקניתי וניסיתי מספר גומיות שלא התאימו כמעט התייאשתי שאין פתרון ממש ייאוש שאין זקפה אתה מרגיש אפס בלי בטחון עצמי מרגיש שאתה לא יכול לתפקד.אך לפני כמה זמן מצאתי חנות סקס שיש שם סט של גומיות זה עולה 120 שקל ומספיק לשימוש של שנה . איך שהייתה זקפה שמתי את הגומי והרי זה פלא יכלתי לתפקד כמו בחור בן 20. למרות שאני בן 38 הרגשתי שהנעורים חזרו אלי . שאלתי היא האם הגומי הזה שנמכר בחנות סקס מוכר לכם האם מותר להשתמש בו כי הורידים בפין מתנפחים וגודלים בגודל שלהם. מצד אחד זה פתר לי את הבעיה כי הדם נישמר באיבר וזה עושה זקפה שומר עליה אבל אני מפחד שיקרה איזה פעם שיהיה לי שטף דם או וריד יתפוצץ לי אתם מבינים.למדתי לשחק עם הגומי אני מקיים יחסים בצורת דוגי על ארבע כי אז יש לי שליטה להוציא את הגומי מתי שיש ויש לפעמים זקפה כי עם הבחורה עלי זה ממש מכביד על הפין עם הגומי כל הדם נעצר שם ואני מפחד. אז אני עושה על ארבע ושאני מרגיש שיש זקפה באמצע המשגל אני מוציא אותו וממשיך בלעדיו ועם צריך תוך כדי משגל מחזיר אותו .מה דעתכם?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גומי לזקפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד''ר אורי גור
    30/08/2010

קיימת גומיה המיובאת ונמכרת על ידי חברה לשיווק ציוד רפואי.
    זו אמינה יותר ובטוחה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אני
    31/08/2010

בקשר לגומיה לזקפה יש לך שם חברה או היכן משיגים אותה כי אין לי מושג.
    אשמח לקבל פרטים
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אורי גור
    06/09/2010

א.מ.י טכנולוגיות רפואיות
    09-7760300

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו