מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אימפוטנציהאבישי31/08/2010
שלום.
אני בן שלושים וסובל מבעיות זקפה כבר תקופה ארוכה. (שנתיים לפחות)
בחודשים האחרונים לקחתי כדורים נגד דיכאון (אדרונקס) שלא אמורים לפגוע בתפקוד.
בסיטואציות מסויימות שהייתי בהן - לקחתי פעם ויאגרה ופעם סיאליס.
אף אחת מהם לא פעלה כמצופה.
הדחף המיני שלי כמעט ולא קיים. וגם אוננות ירדה כמעט לאפס. בעבר הייתי מאונן יותר אבל גם לא כל יום או יומיים. לא תמיד אני מצליח לאונן (להגיע לזקפה באוננות). וכאשר כן השפיכה מעטה וקצת כואבת. (מאז שהתחלתי לקחת כדורים נגד דיכאון).
בעבר הרחוק יותר (כאשר הייתי במצב רוח גרוע במיוחד אך לא נטלתי כדורים). פניתי לאורולוג שהפנה אותי לבדיקת דם ו NPT. בדיקת הדם הראתה טסטורון תקין.
בדיקת ה NPT הייתה שנוייה במחלוקת. רופא אחד אמר שיש בעיה. רופא אחר אמר שאין בעיה.
זמן השינה הארוך ביותר נרשם 5:30 שעות. ואני בטוח שזו לא הייתה שינה חזקה - אפילו לא בינונית.
(חם מאוד. בלי מזגן. עם המכשיר מחובר לירך. היה לי קשה מאוד להרדם ויכול להיות שתעוררתי במשך הלילה).
לעיתים יש לי זקפת בוקר. לעיתים אין. גם שיש היא לא ממש חזקה.
ושאלתי היא:
האם יש לי דרך לדעת עם יש לי בעיה פיסיולוגית בלי בדיקת NPT?
(הבדיקה הזו ממש קשה לי לביצוע שיראה אמין בעיני)
ושאלה נוספת:
האם יש דרך לקבל מרשם קבוע/ארוך לויאגרה/סיאליס?
גם אם מקבלים מרשם מקבלים ארבע כדורים ואם נוצר קשר וצורך להשתמש בהם...הם בקלות יכולים
להיגמר לפני התור הבא לרופא (ואולי המשך מרשם) אפשר לחכות לתור חודשים!!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר זקפה
ד''ר נחום זילבר02/09/2010ממליץ בדיקה ובירור אצל אורולוג מומחה בנושא של אימפוטנציה חלקית או מלאה ותקבל מענה לשתי השאלות ולכל שאר הבירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתן תרופות
ד''ר נחום זילבר08/09/2010אפשר לתת מרשמים ארוכי-טווח לכל התרופות שכתבת. שנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)