מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצותרונן31/08/2010
תיאור מצב
בקצרה:
בחור בן 23 עם תכיפות ודחיפות קשה במתן שתן ביום ובלילה, זרם שתן חלש מאוד ומקוטע עם טיפטוף בסוף השתנה
(יש צורך "לסחוט" את הפין כדי שיצאו כל הטיפות),תחושת חוסר התרוקנות ורצון לתת שתן כמעט קבוע.
רגיעה בזמן זיקפה, ובתוך מים.
תופעות התחילו לפני כשנה והחמירו עם הזמן.
עברתי מספר בדיקות בינהן:
ציסטוסקופיה- מדגימה שופכה תקינה ללא היצרות, כיס שתן נצפה תקין.
אורתרגרפיה רטרוגרדית עם VCUG- הודגמה שופכה תקינה לכל אורכה, כיס שתן תקין, שארית שתן מינימלית.
כמו כן שתי אורולוגים שאני מטופל אצלהם כרגע שללו דלקת כרונית לא חיידקית בערמונית
לאחר שלחצו לחץ חזק וממושך על הערמונית בבדיקת DRE ללא עדות לרגישות.
ע"פ תוצאות הבדיקות אני מבין שמבחינה "מבנית" הכל תקין.
הצעד הבא כמובן הוא בדיקה אורודינאמית...מה שאני לא מבין כרגע הוא שאם אין בעיה מבנית אז איך זה שהזרם שתן שלי הוא כזה חלש ומקוטע וההתרוקנות שלי היא לא טובה (גם דק' לאחר שפיכה יש עדיין טיפות זרע שיוצאות).
זה נראה כאילו משהו "חוסם" את המעבר של השתן והזרע.
ישנם כיוונים אחרים שאתה מציע לי לבדוק ע"פ נסיונך הרב??
אולי חולשה של האגן?? אולי לחץ בעמוד השידרה שמקרין לשלפוחית??
אשמח לשמוע את דעתך...זה מאוד חשוב לי אני סובל מאוד מהמצב הזה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעלמות מההודעה
רונן03/09/2010כנראה מרמז על זה שאין לכם מושג!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לנו מושג-אז אל תשאל
ד''ר נחום זילבר07/09/2010לאחר בדיקת אורודינמיקה שמאד נחוצה לבירור בעיתך פנה בשנית אלינו אנו לא כועסים עליך ומאחלים שנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)