דליפה וורידית או בעייה אחרת?

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דליפה וורידית או בעייה אחרת?
    דוד
    01/09/2010

שלום , אני בן 26 , רווק , רזה ובריא , מאז ומתמיד היו לי בעיות זיקפה , הבעיה היא כזאת - אני מתקשה להגיע לזקפה ואם הגעתי אני מתקשה לשמור עליה, יש לי זקפות בוקר חזקות מאד כמעט כל בוקר .. משהו מוזר קורה כאשר אני מאונן הזקפה יורדת , זאת אומרת הגירוי יוצר מצב של זקפה של 50 אחוז ומשם אני יכול לגמור בזקפה חלקית..באוננות רגילה עם גירוי כלשהוא אני מצליח להגיע לחצי זקפה גם כן , אפילו שאני מנסה לשמור על הזקפת בוקר באוננות האיבר מין נחלש מיד אחרי דקה או שתיים , הצלחתי בעבר לקיים יחסי מין לתקופה ארוכה בזקפה חלקית עד 70 אחוז , אך מעולם לא בזקפה מלאה. הדבר מוזר שכן הזקפות בוקר שלי הם מלאות וחזקות ולפעמים אפילו נמשכות שעות בזמן ההתעוררות בבוקר (עד הרגע שאני מתחיל ללכת בבית או לאונן).
    יש לציין שאני מסוגל להגיע לשפיכה גם במצב של זקפה מינימלית (אפילו 30 אחוז).
    אין לי זקפות ספונטניות (לא יכול לראות סרט אירוטי ולהתחיל לקבל זיקפה) , אין לי זקפה מיידית
    ברגע שבחורה נוגעת לי באיבר המין. אין לי בעיות ביטחון עצמי (נראה טוב) ואין לי בעיה של פתיחות לדבר על זה עם בחורה , יש לי חשק מיני אדיר ואני איך שאומרים "חרמן" לסקס..

מה הבעיה? מה הכיוון ולמי אני צריך לפנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקפה לא מלאה

ד''ר נחום זילבר
    02/09/2010

יתכן שישנה בעיה וסקולרית עליך לפנות לאורולוג מומחה בנושאים אלו ולהתחיל בירור.יתכן שישנה דליפה ורידית בפין אולם צריך לשלול רקע פסיכולוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג

ד''ר נחום זילבר
    08/09/2010

ראה השלמת תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו