מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות זקפהשלי18/11/2007
שלום
לחברי יש בעיה.. אנחנו כבר כמעט שנה ביחד, ויש לו בעיות זקפה. הוא הלך לאורולוג, שנתן לו טסופלמד פורטה למשך חודש (3 פעמים ביום). זה לא עזר כל כך, הוא חזר לאורולוג שנתן לו את הכדור למשך חודש נוסף. אני לא כל כך חושבת שהכדור עוזר. גם כשהוא מגיעה לזיקפה, זה לא זיקפה אמיתית וקשה ולאחר כמה דקות היא נחלשת עוד יותר. ובנוסף, כשהוא מגיע לזיקפה זה נראה כאילו אין לפין מספיק כח כדי להחזיק את כולו, ובסיס הפין יותר צר וחלש משאר הפין. ברצוני לציין שאני לא חושבת שקשורה לכך בעייה נפשית הקשורה לחרדת ביצוע מכיוון שאנחנו ביחד זמן רב ונורא פתוחים אחד עם השני.
האורולוג הספציפי הזה לא סיפק מידע לגבי מה יכולות להיות הסיבות לכך (הוא לא כל כך טרח להקשיב ורוב הזמן דיבר בפלאפון....)
כנראה שפעם הבאה ילך לרופא אחר. אך בינתיים, בבקשה, הייתי רוצה לדעת מה יכולות להיות הסיבות למה שכתבתי וכיצד ניתן לטפל בזה.
המון תודה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות זקפה
ד''ר נחום זילבר18/11/2007שלי, ראשית, לא נוח לי לקרוא במכתבך שהאורולוג דבר בסלולרי תוך כדי בדיקת חברך ולא הקשיב לכם. הנקודה החשובה ביותר בטיפול הנה האנמנזה - הסיפור האפואי מתחילתו ועד סופו. אנחנו הרופאים הוותיקים אומרים שלאחר שמיעת כל האנמנזה יש בידך יותר ממחצית האבחנה.
לפי הכתוב, יש כפי הנראה, שילוב של בעיה פסיכולוגית ופיסיולוגית אצל חברך. רצוי שיבצע בדיקת NPT ריג'יסקאן במסגרת קופ"ח ולאחר מכן, יפנה לאורולוג המטפל בתפקוד מיני שיחליט בהתאם לתוצאות ולבדיקתו כיצד לטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר זילבר
שלי19/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)