בעיות זקפה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיות זקפה
    שלי
    18/11/2007

שלום
    לחברי יש בעיה.. אנחנו כבר כמעט שנה ביחד, ויש לו בעיות זקפה. הוא הלך לאורולוג, שנתן לו טסופלמד פורטה למשך חודש (3 פעמים ביום). זה לא עזר כל כך, הוא חזר לאורולוג שנתן לו את הכדור למשך חודש נוסף. אני לא כל כך חושבת שהכדור עוזר. גם כשהוא מגיעה לזיקפה, זה לא זיקפה אמיתית וקשה ולאחר כמה דקות היא נחלשת עוד יותר. ובנוסף, כשהוא מגיע לזיקפה זה נראה כאילו אין לפין מספיק כח כדי להחזיק את כולו, ובסיס הפין יותר צר וחלש משאר הפין. ברצוני לציין שאני לא חושבת שקשורה לכך בעייה נפשית הקשורה לחרדת ביצוע מכיוון שאנחנו ביחד זמן רב ונורא פתוחים אחד עם השני.
    האורולוג הספציפי הזה לא סיפק מידע לגבי מה יכולות להיות הסיבות לכך (הוא לא כל כך טרח להקשיב ורוב הזמן דיבר בפלאפון....)
    כנראה שפעם הבאה ילך לרופא אחר. אך בינתיים, בבקשה, הייתי רוצה לדעת מה יכולות להיות הסיבות למה שכתבתי וכיצד ניתן לטפל בזה.
    המון תודה
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זקפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות זקפה

ד''ר נחום זילבר
    18/11/2007

שלי, ראשית, לא נוח לי לקרוא במכתבך שהאורולוג דבר בסלולרי תוך כדי בדיקת חברך ולא הקשיב לכם. הנקודה החשובה ביותר בטיפול הנה האנמנזה - הסיפור האפואי מתחילתו ועד סופו. אנחנו הרופאים הוותיקים אומרים שלאחר שמיעת כל האנמנזה יש בידך יותר ממחצית האבחנה.
    לפי הכתוב, יש כפי הנראה, שילוב של בעיה פסיכולוגית ופיסיולוגית אצל חברך. רצוי שיבצע בדיקת NPT ריג'יסקאן במסגרת קופ"ח ולאחר מכן, יפנה לאורולוג המטפל בתפקוד מיני שיחליט בהתאם לתוצאות ולבדיקתו כיצד לטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר זילבר

שלי
    19/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו