מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דם בשתן לאחר פעילות גופניתאליעזר05/09/2010
שלום רב,
אני בחור כבן 30, בריא לחלוטין בד"כ, וללא בעיות תורשתיות רלוונטיות.
בחודשיים האחרונים, יורד לי דם בשתן לאחר פעילות גופנית, ללא כל צריבה או כאב.
עברתי מספר בדיקות שכולן למזלי, יצאו שליליות. בניהן אולטראסאונד, CT ובדיקות שתן למיניהן.
יש לציין כי איני מרוצה כלל מרופאת המשפחה שלי ועל-כן אני פונה אליכם. אני בתהליך מעבר לרופא אחר.
רופאים אחרים שבדקו אותי (ט.ר.ם, בי"ח וכו') טענו שהסיבה לשתן המדמם היא הפרשת החלבון CPK. וכי על רופאת המשפחה להמשיך בטיפול.
מכיוון שכאמור עדין אין לי רופא משפחה, מטרידות אותי השאלות הבאות:
1. מה עלי לעשות על מנת לשפר את המצב?
2. האם אני יכול לעשות פעילות גופנית?
3. מה הגורם להפרשת החלבון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור06/09/2010עליך לפנות לאורולוג עם תוצאות הצילומים ולברר אם יש צורך בציסטוסקופיה לבירור הסיבה לדימום.
דם המופיע בשתן אינו נגרם כתוצאה מהפרשת החלבון (שהוא תוצאה של פירוק שריר בפעילות הגופנית), אלא מלווה אותה.
יכול לעשות פעילות גופנית - אבל כאמור יש לוודא שאין סיבה אחרת לדימום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)