כאבים חזקים בעת שהייה במיזוג

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים בעת שהייה במיזוג
    יוחאי
    08/09/2010

שלום רב,
    יש לי תכיפות גבוהה במתן שתן,בייחוד בשעות הבוקר.
    כאשר אני נכנס למקום עם מיזוג אוויר,ובייחוד חזק,מתחילה לי צריבה חזקה בקצה איבר המין,ולחץ בשלפוחית השתן.
    לא יודע מה לעשות כבר,זה הורס לי את כל התפקוד:לא מסוגל לעבוד,קשה לי מאוד ללכת לסופר לקניות,קשה להסתובב סתם כך בשביל הכיף עם חברים,וכו'.
    יש לזה הגדרה רפואית,או לפחות איזשהי המלצה לתרופה שיכולה לשכך את הכאבים?(שמעתי על תרופה בשם ויסקר או משהו כזה)
    תודה ושנה טובה,
    יוחאי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• י

ד''ר נחום זילבר
    08/09/2010

יש אנשים רגישים לקור ויש להקפיד על לבוש תחתון מחמם. לגבי תכיפות ללא קשר לקור יש לבצע בירור אורולוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על איזה לבוש אתה יכול להמליץ לי?

יוחאי
    08/09/2010

יש תחתונים מיוחדים/מכנסונים מיוחדים?
    אני הולך כל היום עם מכנסיים ארוכים,ובעבר מעולם לא הייתה לי רגישות לקור,ואף עבדתי בטמפרטורות מתחת לאפס.
    היה לי חשד לדלקת בערמונית שהתבדה,אבל עדיין יש לי את הכאבים שנובעים מהקור,ואת התכיפות.
    הייתי אף מאושפז במחלקה אורולוגית,והכל נמצא תקין אצלי.
    כנראה שהכל פסיכוסומטי,אבל גם הפסיכיאטרים לא מוצאים לי מענה של 100%.....:(
    יש טעם ללכת לניורולוג כאב?(ידידה טובה המליצה לי)
    תודה,
    יוחאי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• י

ד''ר נחום זילבר
    08/09/2010

תחתוני בוקסר עבים מאקרילן.זה לא קשור לערמונית. זו לא בעיה פסיכיאטרית.שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו