מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים חזקים בעת שהייה במיזוגיוחאי08/09/2010
שלום רב,
יש לי תכיפות גבוהה במתן שתן,בייחוד בשעות הבוקר.
כאשר אני נכנס למקום עם מיזוג אוויר,ובייחוד חזק,מתחילה לי צריבה חזקה בקצה איבר המין,ולחץ בשלפוחית השתן.
לא יודע מה לעשות כבר,זה הורס לי את כל התפקוד:לא מסוגל לעבוד,קשה לי מאוד ללכת לסופר לקניות,קשה להסתובב סתם כך בשביל הכיף עם חברים,וכו'.
יש לזה הגדרה רפואית,או לפחות איזשהי המלצה לתרופה שיכולה לשכך את הכאבים?(שמעתי על תרופה בשם ויסקר או משהו כזה)
תודה ושנה טובה,
יוחאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר י
ד''ר נחום זילבר08/09/2010יש אנשים רגישים לקור ויש להקפיד על לבוש תחתון מחמם. לגבי תכיפות ללא קשר לקור יש לבצע בירור אורולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל איזה לבוש אתה יכול להמליץ לי?
יוחאי08/09/2010יש תחתונים מיוחדים/מכנסונים מיוחדים?
אני הולך כל היום עם מכנסיים ארוכים,ובעבר מעולם לא הייתה לי רגישות לקור,ואף עבדתי בטמפרטורות מתחת לאפס.
היה לי חשד לדלקת בערמונית שהתבדה,אבל עדיין יש לי את הכאבים שנובעים מהקור,ואת התכיפות.
הייתי אף מאושפז במחלקה אורולוגית,והכל נמצא תקין אצלי.
כנראה שהכל פסיכוסומטי,אבל גם הפסיכיאטרים לא מוצאים לי מענה של 100%.....:(
יש טעם ללכת לניורולוג כאב?(ידידה טובה המליצה לי)
תודה,
יוחאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהי
ד''ר נחום זילבר08/09/2010תחתוני בוקסר עבים מאקרילן.זה לא קשור לערמונית. זו לא בעיה פסיכיאטרית.שנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)