מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחיפות במתן השתן.עופר19/11/2007
שלום רב,
אני בת 17 הסובלת כבר מעל שנה בדחיפות במתן השתן.
לאחר בדיקות שעשיתי נאמר לי כי "שלפוחית השתן שלי קטנה"
נתנו לי "דטרוסיטול" 2mg - הכמות הוקטנה לאחר שלא יכלתי לסבול את תופעות הלוואי (יובש וכו')
ואני לוקחת אותו כבר מעל חודש ואנני רואה שום שינוי.
מהו הזמן הממוצע שהתרופה אמורה להשפיע?
האם יש צורך להתחיל טיפול פיזיוטרפי במקביל?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיפות במתן השתן.
ד''ר נחום זילבר19/11/2007את בחורה צעירה מדי מלקחת תרופות זמן ממושך מדי. אני ממליץ לך לפנות לאורוגניקולוג במסגרת הקופ"ח כדי שיבדוק את הסיבה לדחיפות מתמשכת שכזאת. טיפול פיסיותרפי לא יזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת.
אילנית19/11/2007תודה רבה על התשובה המהירה.
קבעתי תור לאורולוג, כפי דברייך, אך הייתי רוצה לדעת האם יש לך עוד רעיון כיצד אפשר לנסות לפתור את הבעיה הזו?
אני כבר ממש מיואשת והתור לאורולוג רק בעוד חודשיים.
אם אני אנסה להחזיק את השתן ככל שניתן ולהתאפק.. זה עלול לעזור? להזיק?יש טעם בכלל?
ושוב, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדותם
ד''ר נחום זילבר20/11/2007מקווה כי תיאמת עם אורוגניקולוג. להמשיך פיסיותרפיה כמו שהודרכת, להמשיך בשתיה ולתרגל התאפקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)