מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאב ראש חזק לאחר אוננותאסף12/09/2010
שלום, אני בן 17. לא מזמן התחילה אצלי תופעה מוזרה..
אוננתי כהרגלי באחד מן הימים והתמתחתי והגעתי לשיא של הגמירה , כמה ימים לאחר מכן שאוננתי שוב.. ישר אחרי הגמירה הרגשתי כאב ראש עצום לכמה דקות.. יום למחרת זה גם כן הופיע לזמן קצת יותר ארוך, בערך 20 דקות.. והיום בבוקר כשניסיתי.. זה הופיע בצורה משמעותית ביותר.. זה היה חזק מאוד וזה עוד לא הפסיק, מ 10 בבוקר עד עכשיו 10 וחצי בערב.. ואני עדיין מרגיש כאב קל בראש...
מה זה?? אני נורא מפחד ואני לא רוצה לקפוץ ישר ליעוץ רפואי כי אז צריך לידע את ההורים ולא כל כך נעים לי לדבר איתם על נושאים כמו אוננות.. זה משהו מסוכן?
תודה מראש לעונים!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור13/09/2010הפסק למספר ימים.
בדוק לחץ דם במנוחה - יתכן ומדובר בעליית לחץ דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
אסף14/09/2010אין לי אפשרות למדוד לחץ דם בבית , אבל מה שכן אני יכול לאמר שבאמת אחרי שגמרתי הרגשתי את הדפיקות שלי מגיעות למוח... וד"א הכאב ראש הזה נשאר לי גם היום, יום למחרת. ברמה הרבה הרבה יותר נמוכה אבל זה קיים.
עכשיו בתור ילד , שלא הספיק הרבה בחיים שלו, ואני לא יודע מה זה.. אני קצת מפוחד, שזה לא איזה משהו מסוכן , משהו שקשור לערמונית או לאשכים,
לדעתך, לפי מה שאני מתאר זה משהו רציני או שזה יחלוף לי מתי שהוא אם אני יקח הפסקה קלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אורי גור20/09/2010לא סביר שקשור לערמונית או לאשכים
נסה להפסיק ולנוח - כנראה שיחלוף לבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)