טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום שמי ג'ני ואני בחורה צעירה בת-23 שמרבה בפעילות ספורטיבית, סבלתי בילדותי ממחלת הרפלוקס, לאחר טיפולים רבים עברתי ניתוח לתיקון הרפלוקס. בהתחלת פעילותי המינית התחלתי ליסבול מדלקות חוזרות בדרכי השתן, בעיה זו מטופלת עי מתן אנטיביוטיקה...ויוצא שמאז היותי בת 18 אני מקבלת אנטיביוטיקה ללא הפסקה כמעט וזה נראה לי לא הגיוני...אני מחפסת עזרה מאוד הרבה זמן, איך אפשר לטפל בבעיה זו בדרך שונה מקבלת אנטיביוטיקה, שתיית חמוציות ושתייה מרובה בכלל. אני אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי ע"י הפנייה לרופה מומחה טוב.. שלא יתייחס לבעיה זו כעוד בעיה נשית בדרכי השתן, או ע"י אמלצה שלך לאפשרויות טיפול אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד