טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. כבר למעלה משנה שיש לי כאבים באשכים. אובחן לי ווריקוצלה ברמה נמוכה. אני סובל מכאבים רבים באשכים, פניתי עקב כך לרופאים והם אמרו לי שאין מה לטפל בווריקוצלה משום שהיא בדרגה נמוכה. עכשיו אני סובל מכאבים חזקים- הרופאים אמרו לי שאני אקח משככי כאבים, אך נוכחתי לדעת שהמשככי כאבים אינם עוזרים לרמת הכאבים שיש לי. ושאלתי את הרופא מה אפשר לעשות עם הכאבים והוא אמר לי רק משככי כאבים.
עלה החשש שיש לי אשך מסובב, אך הרופא שלל זאת. שמתי לב, שכאשר יש לי כאבים האשכים שלי הם לא באותה הצורה, האשכים מסובבים בצורה שונה.
מים הגיעו עד נפש. אני כבר לא יודע מה לעשות.
אודה לייעוץ תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד