דלקות שתן חוזרות +דם

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דלקות שתן חוזרות +דם
    מאי22
    07/10/2010

שלום רב,

הנני סובלת מדלקות שתן חוזרות ונישנות קרוב ל-10 פעמים בשנה. אני כבר סובלת 4 שנים. קיבלתי כל פעם אנטיביוטיקות ואחרי זמן קצר הכל חזר,קיבלתי טיפול מונע מאורולוג 3 חודשים אנטיביוטיקה וזה החזיק רק חצי שנה. זה חזר עוד פעם והכאב נורא+יש גם דם. אני מתנקה נכון,שותה הרבה+חמוציות,עשיתי כל מה שקראתי אי פעם באינטרנט ועדיין הכל חוזר. כרגע הרופאה שלחה אותי עוד פעם לאורולוג שיתן לי טיפול מונע של אנטיביוטיקה. אני יודעת שאנטיביוטיקה זה לא טוב וגם אף פעם לא עוזר לי.

1)רציתי לשאול האם יש דרך אחרת לטפל בבעיה שלי, או האם יש מומחים ספציפים שאוכל לפנות למתן עזרה אחרת?

2)לצורךהעניין קראתי שפיתריה קנדידה במצב "מוגדל" שלה יכולה לפגוע בכמה מערכות בגוף וכתוצאה ממנה יש דלקות חוזרות, האם כדאי לי לפנות לטיפול שמטפל בקנדידה? תרופות\דיאטה וכדומה?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות שתן חוזרות +דם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות שתן חוזרות +דם - תגובה

ד''ר נחום זילבר
    08/10/2010

לדעתי האורולוג יכול לעזור לך.אולם יש רופאים פנימיים המטפלים בנושא זה. לגבי טיפולי קנדידה איני יודע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו