טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, שמי נירה ואני כבת 62. אני סובלת מאי ספיקת כליות בגלל מחלה תורשתית של כליות פוליציסטיות. במרץ השנה התחלתי טיפולי דיאליזה ואני שוקלת השתלת כליה. הומלץ לי שלפני ההשתלה רצוי לבצע נפרקטומיה (אם אפשר בלפרוסקופיה) של כליה בעייתית שגרמה בעבר לפיאלונפריטיס. החשש שלי הינו שאם אבצע את הניתוח יש סבירות שאזדקק לעירוי דם במהלך הניתוח- מה שיגביר את רמת הנוגדנים שלי בדם (כיום הרמה הינה 30%), ויקשה מאוד על מציאת תורם. כיצד ניתן להתגבר על בעיה זו? שמעתי שחולי דיאליזה אינם רשאים לתת תרומה עצמית. אודה לכם מאוד על תשובה מהירה. תודה וכל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קשה לענות על השאלה רק מעצם העובדה שיש משהו שהציע לך לעבור נפרקטומיה. לאותו רופא שיעץ לך תוכלי להפנות את שאלתך. אבל, אין סיבה שדווקא במהלך לפרוסקופיה תזדקקי לעירוי דם לעומת ניתוח רגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד